Architectural Digest Design Show er 20 bedste design stykker

Et af højdepunkterne i design showkalenderen er den årlige Architectural Digest Design Show i New York City, sponsoreret af det indflydelsesrige blad. Det er en favorit, fordi det ikke kun viser det nyeste inden for køkkenteknologi og bekvemmelighed, men det præsenterer også en bred vifte af møbler af høj kvalitet, tæpper og indretning. Det var en fornøjelse at rejse gangene og opdage alle de nye produkter og designs. Og mens det var svært at vælge, er her 20 af vores yndlings ting til 2018-udgaven af ​​showet:

Dette samarbejde moderne værelse fra Wallpaper Projects og Kin & Company er en vinder af en række grunde. Muren viser, hvad tapet er blevet. Meget maligneret i mange år, har vægbeklædninger igen dukket op som et designskat på grund af nye farver, teksturer og mønstre, både abstrakte og ikke. Belysningen og møblerne er rene og geometriske, lavet af interessante materialer. Gentagelsen af ​​figurer og vinkler i bordet og de andre stykker er sammenhængende og kreativ. Og åh ja, der er også en fed farve.

Det var spændende at se denne sofa fra Aratani Fay. Kaldt den lovløse sofa, det er i samme serie som den lovløse stol, vi opdagede i 2017 på IDS Toronto. Designer Evan Fay siger, at skabelsen er en "fejring af uregelmæssighed i et system." Det ordnede, men uregelmæssige gitter, der understøtter tangens af vævet polstring, skaber en sammenstilling af materialer, som virkelig trækker øjet. De bløde, snake rør og det kolde hårde metal er en meget moderne kombination i et avant garde design.

I en skarp kontrast fra tilfældigheden af ​​den foregående sofa sætter denne fra knogelstudio fokuset direkte på et ordnet mønster. Det industrielle design og møbelstudio i Raleigh. North Carolina skaber brugerdefinerede møbler, der gør konstruktionens konstruktionsteknik højdepunktet af stykkerne. Det forvandler et grundlæggende skelet til et designelement. Fra Quarry Collection indbygger sofaen studiets mantra af meldings naturlige former med rene linjer. Vi elsker også kontrast af den mørkere brune overflade af træet med det polerede men rå interiør, der viser langs kanten af ​​hver skive.

Consort Design er et LA / NYC designfirma, men de var på showet for at præsentere deres nye samling af møbler, som er en række rene og meget klassiske stykker. Mens vi virkelig var forelsket i en række stykker, især de lejlighedsvise tabeller, var denne sofa en rigtig iøjnefaldende. Det enkle design er oh-så-praktisk, men også meget elegant. Det er også et sirenopkald, der skal komme, ligge eller sidde med din søde ... selvom det er din pooch eller pussycat.

Tæpper er ikke kun for komfort - de er et kritisk designelement, som forankrer et rum, så vi elsker nye og spændende designs. Denne stil fra Castelluxe er tilpasset virksomhedens tagline, "Walk on Art." Det komplekse geometriske arrangement og uregelmæssige grænser er uventede og særdeles slående. Tilføjet tekstur i form af ombre kanaler i nogle segmenter er meget dimensionelle. Virksomheden er kendt for sine hår-på skjult tæpper, som er meget karakteristiske, men vi er glade for at se disse uld versioner også.

For fans af bling er Nourisons forgyldte tæppe et must-have hjemmeindretningstykke. Ikke kun et gyldent tæppe, det er et forgyldt kvæghudtæppe, der indeholder en af ​​flere prægede mønstre i midten. Det er det perfekte stykke til en formel stue, en blinged ud den eller et luksuriøst soveværelse. Udseendet er helt uventet og en helt ny tilføjelse til ethvert rum.

Du kan ikke lade være med at blive tiltrukket af de krøllede, iriserende værker af Christopher Prinz. Den Omaha-baserede industridesigner skaber stykker - herunder bænke og bordbaser - der viser mulighederne for materialer, der anvendes til fremstilling. Denne vægdel af zink og nikkel ser ud som en kæmpe bonbon-wrapper, der er udglattet, for altid struktureret af folder og friktion. De iriserende farver føles på en eller anden måde organisk, snarere end at være ren bling. Det er sådan et stemningsfuldt stykke til en enkelt form og ukompliceret koncept.

Et træbadekar du siger? Det er ikke. Dette er et WoodForm Betonbadekar, lavet af letvægtsforstærket, kompositbeton og beskyttet med en pletfri forsegler. De resulterende designs ser ud som ægte, alderen træplader uden bekymring eller pleje, der typisk kommer med træ, der bruges i nærheden af ​​(eller i) vand. Det er også meget lettere end almindelig beton eller endda glidet træ. Desuden kan mange mennesker lide dette produkt, fordi det er lavet af mere end 50 procent genanvendt indhold og skaber næsten intet affald. Den unikke konstruktion gør det muligt at bruge det indendørs eller ude, på fugtige steder og på steder, hvor træbrug er uden for spørgsmålet.

I år bemærkede vi en stigning i brugen af ​​hældt harpiks i møbler og indretning og med god grund: Når vi følte den silkebløde overflade af stykkerne af Fracture Studio var vi hooked! Den utrolige tekstur af overfladen kan mærkes på alle sider af de fejlfri stykker. Den blide skygge af de monokrome stykker tilføjer interesse. Og ja, den livlige mintgrøn er virkelig en uafgjort. Stykkerne er tilgængelige i en regnbue af farver og ville være en fed tilføjelse til ethvert moderne eller retro rum.

Blandede materialer og en unik profil er de fremragende elementer i kaffebordet af Robert Sukrachand. Kaldet Torus, dette sofabord har bøjet krydsfiner indpakket med microsuede stoffer. Tilsætningen af ​​et blødt materiale afspiller den koldere følelse af glas og metalkonstruktion, der tilføjer varme til bronzeglaset og det gamle messing. Formen i sig, sammen med hvordan klassen er indsat i basen, er ny og anderledes.

MoreINSPIRATION
  • En Sneak Peek på den kommende arkitektoniske Digest Design Show
  • Architectural Digest Design Show Egenskaber Innovations for Home Design
  • Seneste i Lighting fra Architectural Digest Design Show

Den unikke silhuet af denne stol fra Joshua David Home fik vores opmærksomhed som et stykke, der kunne krydre et siddeområde. Formen af ​​stykkerne er usædvanlig og en men troneagtig. Især er den lille rulle i den øverste kant af de små armlæn interessant. Vi kunne se dette polstret i en række tekstiler til en bred vifte af appel. Den karakteristiske form er noget formel, men ikke så meget, at den ikke ville fungere med et rum, der har et mere moderne design.

Selv om dette måske ligner en anden moderne stol, gør materialet denne af Sossego meget specielt. Den er udelukkende lavet af pap. Den brasilianske designer Domingo Tótora tager karton, der kasseres og bliver til en pulp. Derfra blander han det med jord og vand og danner det i den ønskede form, som derefter tørres naturligt i solen. Dette er et af de mest kreative og stilfulde eksempler på genbrug vi har set sidst. Semine stol er også ekstra komfortabel. Sossego har en række indretningstykker og vægkonstruktioner lavet af samme materiale, alle med et meget anderledes udseende.

Casual endnu meget elegant, Milo stol og Milo Bean ottoman af Marie Burgos Design. Fra det overdådige fløjl til det glatte og sofistikerede design var det en vinder, før vi endda sad i det: Derefter blev vi helt solgt. Den dæmpede grønne er stadig livlig og stemningsfuld for foråret, uden at være høj eller for farverig. Den stilfulde læder accent rem på den osmanniske, gør det muligt at dreje sidelæns eller flyttes rundt. Stolens afrundede form sidder oven på to bøjede træbaser. Alt sammen er det et raffineret og afslappet sæt.

Denne skære læderstol fra Michelangelo Designs Group er fantastisk til spisestue, skrivebord eller sidestole, fra Italien i en stilfuld sennepfarve, der ville fungere med enhver jordartet eller neutral palette. Den buede ryg giver det perforerede læder et unikt udseende, når de ses fra forskellige vinkler. Det er moderne og langt fra almindeligt. Det ville se godt ud næsten hvor som helst.

Noble Goods gør sit navn på kreationer, der kombinerer træ og harpiks og deres nyeste designs er specielt spændende. De hældte farver, der vindes over forsiden af ​​denne hexagonale høje kommode, er slående. Endnu mere interessant er processen. Dyp / Fold kabinet er lavet af et enkelt stykke askekrydsfiner. Den flydende harpiks er hånddrybet over træets forside, som derefter foldes i formen og afsluttes med en læder top. Harpiksfarverne blandes internt og er helt tilpasselige. Det er som et elegant akvarelmaleri på tværs af møblerne. Elsker det!

Blæst glas lysarmaturer vrimlede, men de ved Off Center stod for deres mangel på glatte, runde og fejlfri armaturer. I stedet fokuserede glasproducent Edison Zapata på folder og bobler, der traditionelt er uønskede i glasblæsning. Dette er fra hans Wrinkled serie lanterner og skibe, der hver er lavet ved at tillade de blæste fartøjer at kollapse og rynke ind i unikke former. I dette tilfælde er skønheden virkelig i pletterne - rynkerne - der giver disse armaturer en tekstur og dybde, de glatblæste former har ikke.

Alle former for finer er tilgængelige til dækning af vægge og anden overflade, fra træplader til betonskind. Dette er et helt andet dyr kaldet SlateLite, som lader dig få udseendet af sten næsten overalt. Det er en tynd finer eller ægte skifer, der har glasfiberunderlag, hvilket gør det let og fleksibelt. Dæk en væg, et gulv, et bord: Brug kun et epoxyklæbemiddel og gør det selv, fordi det kan skæres med en hårdmetal-tippet cirkelsav eller en sten sav, boret, dirigeres og gøres mere fleksibel med varme. For os er den mest spændende del af deres linje det TransLucent-produkt, der giver dig mulighed for at bruge baggrundsbelysning. Det betyder, at du kan skabe en baggrundsbelysning af væggen, en divider, en bar foran, et bord ... alt hvad din fantasi kan drømme op.

På baggrund af baggrundsbelysning er denne nye flise fra Anoma beregnet til netop det. De store paneler kan installeres hvor som helst du vil have baggrundsbelysning eller privatliv: Langs en gård eller indkørsel, i gårdspladsen eller måske i et badeværelse til humørlig omgivende lys. Navngivet "Kinetic", flisen er tilgængelig i kalksten, marmor og granit. Det organiske design er specielt flot og har en helt anden følelse end et mere ordnet geometrisk mønster ville.

Så mange køkkeninnovationer var på display, at vi her blot holder os til billedkunst, og dette ægte køkken topper listen. Hvor elegant er denne koboltblå og guld kombination? Den blå er fed, men bestemt ikke garish, og ville stå testen af ​​tid i et køkken. Gold metal hardware forstærker elegansfaktoren. Et køleskabsvindue giver ikke blot mulighed for nem visuel vurdering af, hvad der er indeni, men holder også mængden af ​​blå overflade i kontrol. Dette er virkelig en begivenhedsrig vare til ethvert køkken.

Og hvis du vil lave en lille opgradering, hvad med de nyeste små apparater fra SMEG og Dolce og Gabbana? Denne livlige to-sporet brødrister er en del af den lille apparatlinie fra designhuset, der indeholder en elektrisk kaffekande og en juicer. En række forskellige designs er tilgængelige, som de er med de specielt designede køleskabe fra det italienske luksusmærke.Disse små apparater ville helt klart lyse op om morgenrutinen!

Som vi sagde, er det svært at vælge højdepunkter på dette fantastiske show af design og kreativitet. The Architectural Digest Design Show tøver aldrig med masser at udforske. Bliv afstemt med Homedit for design og teknologi højdepunkter til dit køkken samt andre designs, vi opdagede på showet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar