Home Security i San Diego

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Du lægger stor vægt på at dekorere dit hjem, men giver du nok troede på at beskytte det? Ifølge det amerikanske justitsministerium er det ikke bare de superrige, der skal bekymre sig om break-ins. Lavereindkomsthjem er ofte primære mål for tyve, fordi de har mindre sandsynlighed for at have et sikkerhedssystem på plads. Selvom tyveren ikke kommer væk med dine værdigenstande, er den stjålne ro i sindet skadeligt nok.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Den gode nyhed er at beskytte dit hjem er ikke længere så vanskeligt eller så dyrt som det engang var. DIY systemer koster meget lidt og kan installeres i minutter. Og hvis du leder efter noget mere avanceret, er der masser af lokale og nationale virksomheder, der tilbyder tilpassede systemer med 24/7-overvågning. For total kontrol, tak på nogle hjemmeautomatisering ekstramateriale. Disse giver dig mulighed for at styre dine lygter, låse og termostat lige på din telefon fra hvor som helst i verden.

Uanset hvor du bor, uanset dit budget, er der et hjem sikkerhedssystem, der vil fungere for dig. Vi har undersøgt nogle af de bedste nationale, lokale og DIY muligheder for San Diego beboere, så start med en af ​​disse, hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

DIY og professionelt overvågede systemer tilbyder generelt de samme typer udstyr - dør- og vinduesfølere, sikkerhedskameraer, bevægelsesdetektorer - alle tilsluttet et centralt kontrolpanel via ledninger, Bluetooth eller WiFi. Når en af ​​sensorerne udløses, slukker alarmen.

Hvis du har et DIY system, regner du med alarmen selv for at skræmme tyven væk. Fordelen ved denne tilgang er den lave pris. Den eneste upfront udgift er selve udstyret og der er ingen månedlige gebyrer overhovedet. Disse systemer bruger dog generelt en WiFi-forbindelse, så hvis dit internet eller strøm går ud, så gør du også dit sikkerhedssystem.

Hvis du har råd til dem, er professionelt overvåget systemer normalt bedre end standard DIY muligheder. De er dyrere (de fleste kræver professionelle installations- og overvågningsgebyrer fra $ 15 til $ 50 om måneden), men de giver et højere sikkerhedsniveau ved straks at underrette de relevante myndigheder. Opkaldscentret kan også forsøge at nå dig enten via telefon eller via kontrolpanelet for at sikre, at du er sikker.

Nogle DIY-systemer, som Kanariske og SimpliSafe, er kompatible med professionel overvågning, så en af ​​disse kan virke for dig, hvis du vil teste systemet lidt, inden du forpligter dig til en langsigtet overvågningskontrakt.

Shopping for et system

Hjemme sikkerhedssystemer sælges som bundter eller specialbyggede pakker. DIY systemer og de fleste nationale hjemmesikkerhedsvirksomheder tilbyder en række forskellige muligheder at vælge imellem. Disse bundter omfatter et kontrolpanel, et par dør- og vinduesfølere og nogle gange ekstra udstyr. Det gode ved disse systemer er den gennemsigtige prisfastsættelse. I de fleste tilfælde kan du bare gå til virksomhedens hjemmeside, slå op alle gebyrer og sammenligne pakker side ved side.

Brugerdefinerede systemer er mere komplicerede. Prissætning er næsten aldrig opført online, så du skal tale med en repræsentant for at få et tilbud. Nogle gange må de måske besøge dit hjem, før de kan give dig en ide om prisen. Fordelen ved at gå med et specialbygget system er, at det giver dig fuldstændig kontrol over, hvilken type udstyr du har i dit hjem.

Uanset hvilket firma du går med, er hardware sandsynligvis den samme. De fleste virksomheder bruger Honeywell, 2GIG eller GE kontrolpaneler og sensorer og giver dig mulighed for fastnet, bredbånd eller mobil overvågning. Det betyder, at prisen ofte er den afgørende faktor i hvilket firma at vælge.

Vær også opmærksom på kontraktens længde. Tre år er industristandarden, men der er et par virksomheder, der tilbyder kortere vilkår eller endda månedlige kontrakter. For at få et kortere udtryk, må du muligvis betale mere for udstyret foran. I en treårig kontrakt indregnes denne afgift normalt i månedsprisen, ligesom hvordan prisen på din mobiltelefon kan blive indregnet i din serviceplan.

Hvad skal man overveje, når du vælger et hjem sikkerhedssystem

Det første spørgsmål du skal spørge dig selv er, hvilken type sikkerhedssystem der passer bedst til din situation. Hvis du lejer et sted, eller du planlægger at flytte inden for de næste par år, er et DIY-system bedst. De er ikke hardwired ind i dit hjem, så de er nemme at tage med dig. Men hvis du planlægger at bo i dit nuværende hjem i et stykke tid, kan du overveje at opgradere til et professionelt overvåget system.

Tænk over det beskyttelsesniveau, du har brug for. Størrelsen af ​​hjemmet vil være en faktor - jo mere potentielle indgangspunkter for en tyv, desto flere sensorer skal du bruge. Hvis du har en repræsentant, kommer ud og kigger på dit hjem, kan de muligvis tilbyde forslag til, hvordan du bedst beskytter din ejendom, men i sidste ende hviler beslutningen med dig, så du skal tænke på, hvad du har brug for for din fred i sind. Vi anbefaler mindst dør- og vinduesfølere og en akustisk alarm.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i San Diego

For at kunne bestemme de bedste hjemme sikkerhedssystem udbydere i San Diego, evaluerede vi flere bundne, DIY og lokale sikkerhedsfirmaer. Vi kiggede på et ton af faktorer, herunder kundeservice, gennemsigtighed i prisfastsættelsen og ratings fra Angie's List og Better Business Bureau. Derefter sammenlignede vi vores resultater med Freshoms hjemsikkerhedsanbefalinger.

To lokale virksomheder stod ud fra pakken. Alarm2000 og Alarms Unlimited er begge etablerede virksomheder, der opererer i San Diego-området, og de har fået meget positiv feedback fra kunderne. Det samme kan ikke siges om enhver lokal forretning, vi så på. Der var et par virksomheder, der aldrig reagerede på vores opkald og e-mails overhovedet.

Uanset om du går sammen med en af ​​disse virksomheder eller en national udbyder, er det i høj grad et spørgsmål om præference. Nogle mennesker foretrækker måske at beskæftige sig med lokale virksomheder, da de nogle gange giver dig mere fleksibilitet med kontraktperioden. Men hvis du er interesseret i det nyeste højteknologiske sikkerheds- og hjemmeautomatiseringsudstyr, kan et af de nationale virksomheder være bedre egnet. Og hvis du er på et budget, kan du helst foretrække et DIY-system i stedet.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint tilbyder tre hjem sikkerhedspakker, som alle omfatter døgnet rundt overvågning og trådløst udstyr, der ikke kræver en professionel installation. Virksomheden noterer ikke sine priser online, selvom, så du bliver nødt til at kræve et tilbud.
 2. Beskyt Amerika: Protect America's fem opgraderbare pakker kræver en 36-måneders overvågningskontrakt, men der er stort set ingen upfront-omkostninger. Ligesom Frontpoint skal du ringe til virksomheden, hvis du vil have et tilbud.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe tilbyder fire hjem sikkerhedspakker fra $ 230 op til $ 540, og du har mulighed for at spare op til 30 procent ved at gå med et renoveret system. Disse er DIY-løsninger, men du kan købe ikke-kontraktsovervågning, hvis du er interesseret.

San Diego bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Alarm2000Med 20 års tjeneste, en A + med Business Bureau, og en 4,5 ud af 5 stjernet anmeldelse på Yelp har Alarm2000 gjort sig selv et sikkerhedsfirma med integritet.Når du vælger et sikkerhedsselskab, er tillid en enorm faktor. Alarm2000 garanterer at alt udstyr er den mest teknologisk avancerede, og alt udstyr (dele + arbejdskraft) leveres med en udvidet garanti, så du ikke skal betale for serviceomkostninger eller teknikere, der rejser til dit hjem. På samme måde garanterer Alarm2000 på grund af sin IQ-certificering en kvalitetssikringssysteminstallation af en uddannet tekniker - at du får det nyeste udstyr, der er let at bruge og en erfaren installatør, der kan besvare dine spørgsmål om- websted.

Mange faktorer kan gøre købet af et sikkerhedssystem til hjemmet en dårlig oplevelse - langsigtede kontrakter, kræsne sælger og høje yderligere omkostninger - Alarm2000 tilstræber at gøre din oplevelse let og behageligt. Uden at trykke på at købe et system, vil en sikkerhedsspecialist besøge dit hjem gratis for at hjælpe dig med at bestemme det bedste sikkerhedssystem og kontrakt for din situation og dit budget. Installation kan også ske inden for et par dage efter køb. Alle overvågninger er 24/7, og virksomheden henviser dig til overvågningscentre for at hjælpe dig med at vælge den mest omkostningseffektive løsning.

Et andet højdepunkt for Alarm2000 er deres højrespons tid til kundernes bekymringer og deres hurtige problemløsning - giver kunderne en fred i, at en levende person vil være til rådighed for at hjælpe dem med eventuelle sikkerhedssystem problemer. Ud over sikkerhedstjenester er der også ekstra muligheder for brandovervågning, personlig sikkerhedsovervågning og hjemmeautomatisering. Virksomheden giver også smart telefonadgang til dit sikkerhedssystem via Alarm.com, så du kan oprette forbindelse til og styre systemet på farten.

Alarmer UbegrænsetI erhvervslivet siden 1974 har Alarms Unlimited opbygget en stærk base af langtidskunder på grund af sin førsteklasses kundeservice. Nogle virksomheders medarbejdere kan være venlige i starten - når de giver dig et citat og hjælper dig med at beslutte dig om et system - men ændre deres holdning efter at du har underskrevet kontrakten. Alarmer Ubegrænsede 'sikkerhedsspecialister - fra teknikere til overvågning af personale - opretholder en venlig og høflig holdning gennem hele dit forhold med dem - behandler dig som en nabo i stedet for et nummer.

Alarmer Ubegrænset giver gratis, ingen forpligtelse på stedet konsultationer og design og installerer overkommelige, specialdesignede sikkerhedssystemer til dine specifikke behov. Du kan nemt vælge at få et grundlæggende system oprettet - med en akustisk alarm og vindue- og dørfølere - eller gå mere avanceret med indtrængningsdetektering og / eller videoovervågning. Fjernadgang til dit system og dine videoer via din smartphone eller computer er også tilgængelig, hvilket gør det nemt at tjekke ind på dit kamera, eller arm / afvæbne dit system, når du er væk fra huset. Fjernadgang omfatter også verifikationsfunktioner, så du kan slukke for systemets alarm, hvis der opstår en falsk alarm.

Sammen med brandovervågning tilbyder Alarms Unlimited unik miljøovervågning for uheldige forhold i dit hjem, herunder men ikke begrænset til temperatur-, vand-, fugtigheds- og køle- / varmeapparater. Miljøovervågning giver dig ekstra beskyttelse mod hændelser, der kan skade dit hjem ved at advare dig om problemet og sende hjælp, før det ender med at koste dig.Virksomheden bruger sit eget sikkerhedsoperationscenter til 24/7-timers overvågning og er åben 24 timer, så du kan ringe til enhver tid. Dens cellulære overvågning starter med 33 dollar om måneden.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes Iris-system er ideel, hvis du vil have et helt tilpasset system på et budget. Det tilbyder starter kits samt snesevis af tilbehør, der kan købes individuelt.
 2. Piper NV: Piper NV er et godt valg for små rum, som en sovesal eller lejlighed. Den indeholder en række sensorer og et kamera i en kompakt enhed og kan fortælle dig via tekst, email eller telefonopkald, hvis nogen er i dit hjem, der ikke burde være.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Vi overvejede disse lokale virksomheder i vores forskning, men de lagde ikke vores liste over de bedste hjemme sikkerhedssystemer. Nogle af dem vendte aldrig tilbage til vores beskeder, og nogle har simpelthen ikke været længe nok til, at vi føler os trygge og anbefaler dem. I det store og hele alle de San Diego-hjemmeforsikringsselskaber, vi så på, modtog en masse positive tilbagemeldinger fra kunderne, så hvis du ikke finder det, du leder efter med et af vores bedste valg, kan en af ​​disse arbejde for dig.

 • Dempsey Alarmer
 • Alle Secure Alarm Company
 • Bay Alarm
 • API Security
 • Scripps Ranch Security
 • B & D Sikkerhed

Forebyggelse af falske alarmer

Når du har installeret dit sikkerhedssystem, skal du tage skridt til at forhindre falske alarmer. Ifølge en rapport fra San Diego County Grand Jury i 2011 er der gennemsnitligt 100 falske alarmer i byen hver dag. Det er et stort problem for retshåndhævende embedsmænd, fordi den tid, de bruger på at reagere på en utilsigtet udløst sensor, kan være tid væk fra de faktiske nødsituationer.

I 1981 mandede byen, at alle ejere af et hjemmesikkerhedssystem har tilladelse. For mange falske alarmer (mere end to per kalenderår) kan resultere i, at tilladelsen bliver tilbagekaldt. Du skal betale for at genindføre det, og bøderne er ret stejle:

 • Det første overdrevne svar efter toårsgrænsen resulterer i en bøde på $ 110.
 • Det andet overdrevne svar i et år resulterer i en bøde på $ 220.
 • Det tredje overordnede svar på et år resulterer i en bøde på 440 $.
 • Fire eller flere overdrevne svar i et enkelt år resulterer i en kæmpe $ 2.200 bøde.

Heldigvis er det ret nemt at minimere chancerne for en falsk alarm. Sørg for, at du rutinemæssigt udskifter batterierne i dine sensorer, og kontroller, at døre og vinduer lukkes helt, før du sætter systemet i gang. Ellers kan en smule vind udløse en af ​​sensorerne. Se vores guide nedenfor for flere forslag til, hvordan du forhindrer falske alarmer.

Sådan registreres dit alarmsystem i San Diego

Hvis du ejer et hjem sikkerhedssystem, skal du registrere dig hos San Diego Police Department. At registrere, udfylde en ansøgning og betale tilladelsesgebyret på $ 100. Tilladelsen er god i to år. Du modtager en meddelelse i posten 30 til 45 dage før udløbet, så du ved, at det er tid til at forny, og du kan betale fornyelsesgebyret online.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Det korte svar er ja. Ifølge en undersøgelse fra University of North Carolina i Charlotte, vil halvdelen af ​​alle tyverier straks efterlade opdagelsen af, at du har en alarm, og kun 20 procent vil forsøge at deaktivere det, hvis det begynder at gå ud. Så selvom du kun har et DIY-system, er der en god chance, at alarmen selv vil skræmme bort nogen ville være tyve.

Installation af et hjem sikkerhedssystem kan også spare dig op til 20 procent på din husejere forsikringspræmie - selvom DIY systemer tæller ikke. Et godt sikkerhedssystem mindsker risikoen for at blive indbrudt, hvilket igen mindsker risikoen for at indgive et krav hos din forsikringsselskab, så virksomhederne er villige til at tilbyde dig en lavere sats.

Hvor meget sikkerhed er nok?

San Diego beboere har en i 49 chance for at blive offer for ejendomsforbrydelse. Det er faktisk meget lavere end det nationale gennemsnit på en ud af 36, men lad det ikke kaste dig i en falsk følelse af sikkerhed. Indbrudstyveri er misbrug af muligheder, og uanset hvor du bor, er der en chance en tyv kan beslutte at målrette mod dit hjem. Så jo mere du gør for at afskrække dem, jo ​​bedre vil du være.

Vi anbefaler dør- og vinduesfølere og en akustisk alarm til et minimum. På den måde ved du, at den anden, der uønsket forsøger at komme ind i dit hjem. Og der er en god chance, at alarmen selv vil skræmme dem væk, før de kan stjæle noget. Overvågede ild- og kuliltealarmer er heller ikke en dårlig ide. I en nødsituation vil centralstationen kunne sende hjælp hurtigt, selvom du ikke er hjemme, når alarmen slukker.

Hvad kan jeg gøre for at holde mit hjem fra at blive målrettet?

Hjemme sikkerhedssystemer kan gå langt i at holde dit hjem og familie sikkert, men de er ikke idiotsikker. Den sjældne indbrudstyv kan fortsætte med røveriet, selvom der er sirener, der går væk. Det virkelige trick til hjemmet sikkerhed gør dit hjem til at ligne et svært mål for potentielle tyve. Tjek vores guide nedenfor for nogle enkle trin, du kan tage for at afskrække kriminelle fra at stirre på dit hus i første omgang.

"De mest almindelige ting tyve søger er smykker, kontanter, våben, mobiltelefoner, tegnebøger, punge, iPads, bærbare computere, værktøjer og bilnøgler."

Officer David Surwilo, San Diego Police Department

Er cellulære systemer bedre end fastnet-systemer?

Kort sagt, ja.Fastnet kan virke mere tiltalende ved første øjekast, fordi denne type overvågning ofte er billigere, men den har en fatal fejl: Skær telefonlinjerne og sikkerhedssystemet er ubrugelige. Internetovervågning er på samme måde. Hvis tjenesten er nede, så er dit sikkerhedssystem.

Cellular overvågning, som navnet antyder, bruger en cellulær forbindelse, som er meget mere pålidelig. Den eneste måde at deaktivere den på er helt at skære strøm til huset, og selv da har de fleste systemer en batteribackup. Således udelukker et problem med celletårne ​​i dit område, at intet skal kunne holde dit alarmsystem fra at sende et signal til den centrale overvågningsstation.

De bedste hjemme sikkerhedssystemer udnytter mere end en type overvågning, som et fastnet system med en cellulær backup. På den måde, selv om et kommunikationsmiddel går ned, vil den anden stadig være tilgængelig i tilfælde af en nødsituation.

Hvad hvis jeg er lejer eller bor i en lille lejlighed?

Hvis du er elev eller lejer, har du muligvis ikke mulighed for at føre et sikkerhedssystem i væggen eller montere en flok kameraer og sensorer. I så fald vil du gerne fokusere på DIY-systemer, der er nemme at flytte. Her er nogle af Freshoms bedste anbefalinger:

 • Frontpoint
 • Piper
 • Scout Alarm
 • SimpliSafe
 • iSmart Alarm

Bundlinjen

Dine ejendele er værdifulde og din sikkerhed og ro i sindet endnu mere. Et hjem sikkerhedssystem kan gå langt hen imod at holde dig sikker og det behøver ikke at koste en formue. Uanset hvor du bor, er der et system, der passer til din livsstil og dit budget. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde, kan du prøve et af vores øverste valg nedenfor.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Alarm2000,Alarmer Ubegrænset

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar