De største og bedste udendørs faciliteter til din baggård i år

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Den nyeste trend i baggård design er at blande linjerne mellem indendørs og ud. Fra køkkenskabe, der konkurrerer med udseendet af indvendige versioner til smarte griller, der advarer dig, når middagen er klar og blændingssikre udendørs-fjernsyn, som betyder at du ikke skal gå glip af et minuts baseball-sæson, er disse de største og bedste innovationer i udendørs lever i år.

Smart grill

Denne smarte grill kan styres med en app på din telefon. Billede: Memphis Grills

Producenter som Memphis Grills, Lynx og Charbroil tilbyder nu griller, der helt kan styres med en smartphone app. Blandt de bekvemmeligheder, som den nye teknologi giver: evnen til at afbrænde grillen, mens du laver retter i indendørs, få en advarsel, når det er tid til at vende burgere og spore madlavningstemperaturen, mens du slapper af ved poolen. Lynxs smarte grill har endda stemmeaktiveringsteknologi.

Gourmetopgraderinger

Gourmettilsætninger er ikke længere forbeholdt indendørs. Billede: Kalamazoo Gournmet

Smarte grill er kun starten på, hvad der udgør en topmoderne udendørs køkken i dag. Stadig flere tilføjelsesprogrammer til udendørs køkkener omfatter hibachi kogeplader, professionelle pizzaovne og indbyggede rygerskabe.

All-weather tv

Udendørs fjernsyn giver en klar oplevelse selv i fuld sol, Billede: SkyVue

Udendørs fjernsyn er ikke noget nyt, men nye top-of-the-line modeller kan konkurrere med en indendørs oplevelse selv i fuld sol. SunBriteTVs Pro-Series-linje, som f.eks. Er i størrelser op til 84 tommer, kan installeres ved poolen og garanterer stadig klare billeder (den har 800 lysstyrker). Teknologien kommer til en pris. Den største Pro-Series-model ringer til mere end $ 24.000. Hvis du søger efter en billigere mulighed, skal du overveje at bede din skærm i delvis eller fuld skygge, som under en trellis eller overdækket terrasse. SunBrite, MirageVision og SkyVue tilbyder alle vejr-tv'er beregnet til delvis eller fuld skygge, der begynder på en langt mere overkommelig $ 1.400.

Motoriserede skærme og pergolaer

Klimakontrol kommer med hensyn til fjernsynsskærmsystemer. Billede: Somfy

Mærker som Somfy tilbyder nu motoriserede nuancer, skærmbilleder og pergola markiser, der kan diffunde lys, holde fejl i bugt, blokere en brise eller skabe ly fra regnen med et tryk på en knap. Somfys systemer kan også integreres med de fleste smart-home teknologi og automationssystemer til problemfri drift.

Brugerdefineret udendørs kabinet

Udendørs kabinet kan efterligne udseendet af dit køkken indeni. Billede: Brown Jordan

Indtil nu var funktion og lang levetid de største drivkræfter bag udendørs køkkenskab design. Men form er for nylig fanget op. Udendørs køkkenproducenter begyndte for nylig at tilbyde kabinetlinjer med dørstile og finish, som efterligner dem i indendørs rum. Brown-Jordan Outdoor Kitchens leverer for eksempel 10 farver og otte trækorns finish til sine pulverlakerede aluminiumskøkkener, der er designet til at matche sine linjer med udendørs møbler samt skabsdøre i populære interiørtyper som Shaker, beadboard og louvered .

Årets overvejelser

Indbygget infrarød opvarmning kan øge udendørs temps med 10 grader eller mere. Billede: Infratech

Flere og flere boligejere installerer teknologi og funktioner med det formål at udvide brugen af ​​(og betydelige investeringer i) deres udendørs rum. Med andre ord omdanner de deres baggårde til fire sæsonrum. Populære muligheder for året rundt baggårde omfatter: indbyggede varmesystemer (som den ovenstående fra Infratech), som installeres i overdækkede terrasser og pavilloner og kan øge omgivelsestemperaturen med 10 grader eller mere; udendørs køleskabe designet til at løbe året rundt (tidlige modeller skulle unplugged når temperaturer uden for dyppet under temps inde i køleskabet); og brand pits for at tilføje supplerende opvarmning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar