Spektakulære australske bopæl har et legende design

Denne iøjnefaldende bolig er beliggende i Brighton, Victoria, i Australien. Grunden til at det ser ud til at være usædvanligt og interessant er, at designeren havde en meget unik måde at spille med former og strukturer. Huset er designet af australsk arkitekt Frank Macchia. Han valgte en moderne stil for hele bygningen, herunder indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Spektakulær bolig med en fantastisk udsigt i Østrig
  • Den renoverede Brighton Escape Residence, et charmerende australsk hjem
  • Himmelske Residence i Paradise Valley

I alt har boligen 4 soveværelser og 3 badeværelser samt en række tilføjelsesrum. Ydersiden er helt iøjnefaldende. Bare se hvordan facaden er opdelt i forskellige former, som kommer sammen som et puslespil. Vi nyder også den måde, som forskellige nuancer af samme farve blev brugt her. Resultatet er et harmonisk såvel som interessant design.

Det indre af boligen er luksuriøst og elegant. Farvepaletten er ikke meget forskelligartet, men designeren har en meget god måde at spille med skygge og forskellige toner eller lignende farver. Samlet føles hele interiøret meget indbydende. Udsmykket med enkle og moderne møbler skiller mellemrummet deres minimalisme og deres elegante indretning. Overgangen mellem mellemrum er glat og sømløs. Dette sikrer et harmonisk udseende og atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar