Betagende udsigt i Budapest Remodel

Denne renoverede lejlighed ligger i en førsteklasses beliggenhed lige i hjertet af Budapest. Dette udsigtspunkt tilbyder fantastisk udsigt over byen, herunder den historiske og smukke parlamentbygning, mens terrassen har en beroligende udsigt over den nærliggende flod.

Hjernebarnet af Margeza Design Studio, der er flere signaturer, der berører designerne bagved. Energiske farver, lunefuldt detaljer og store vinduer med naturligt lys skaber en glædelig atmosfære. Tæppet i stuen er formet som et kort over Budapest, med en lille rød prik, der viser placeringen af ​​lejligheden.

En levende grøn mur fremmer beboelsesrummet. Den behagelige atmosfære og meta dekorationer, såvel som levende væg, er subtile men lysende.

De to niveauer på denne lejlighed på 110 kvadratmeter (1.200 kvadratmeter) rummer den rummelige stue, to soveværelser og en undersøgelse samt en terrasse, der giver mulighed for at se ud over bådene, der sejler på Donau.

I stuen er der et stort vindue for at se bybilledet nedenfor. Næsten som en biografskærm, kan beboere se byen, da det skifter fra nat til dag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar