Casa China Blanca i Mexico - villaen i filmen "Limitless"

Ikke alle film er skudt i Hollywood, og dem der har en eksotisk indretning er meget værdsat for den spektakulære udsigt, så filmskaberne vælger fantastiske steder til skydningen. Casa China Blanca i Mexico er et meget godt eksempel, da det blev brugt som villaen hvor handlingen foregik i "Limitless", med hovedrollen Bradley Cooper.

På nogen måde er ideen om, at denne fantastiske villa er det sted, hvor du kan få dit drømme bryllup, og det ligger i et særligt sted: Puerto Vallarta, Mexico, med udsigt over Banderas Bay fra Stillehavet.

Det er en meget moderne og elegant villa på kysten af ​​havet, så turisterne kan beundre det fantastiske blå vand og landskabet omkring det. Den mest ekstravagante funktion i denne villa er dens helt hvide indretning, der kun forstyrres af sorte af tv-apparaterne og lejlighedsvis nuancer af andre farver, for eksempel de farverige malerier på væggene.

MoreINSPIRATION
  • Den Magnificent Casa China Blanca i Mexico
  • Rolig villa i Cabo San Lucas, Mexico
  • Stilfuld Ocean View Villa i Kamala til salg

Den surrealistiske atmosfære er afsluttet af de rosa marmorgulve og de rosa marmorbiter spredt på balkonen og afspejler solnedgangen i utrolige farver. Alt er moderne her, begyndende med det fuldt udstyret køkken og slutter med den kølige og dejlige pool, der ligger tæt på havet. Du kan få alle disse til omkring $ 2.500 pr. Nat i sæsonen. {Fundet på hjemmet design}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar