Charmerende bæredygtigt hjem i Washington med en indbydende indretning

The Hill House blev designet af David Coleman Architecture og er placeret i Winthrop, Washington. Ifølge arkitekterne, projektet består af en 20 'bred x 115' lang trappet platform, et hus dannet af tag og østmur og flere gabion sten vægge. Det er placeret på en lang, smal klippefyldt skråning, skrånende forsigtigt mod syd og stejlt mod øst og vest. Bygningen læser og lever som et beboeligt landskab, der tilpasser sig de skiftende årstider og behovene hos dets beboere. Bæredygtige materialer, teknologier og teknikker anvendes overalt. Genanvendt stål, bæredygtigt høstet træ, BIBS-isolering i overdimensionerede væg- og lofthulrum, varmt vand, lavstrømningsarmaturer og konvektionsvarme er kun nogle få af de anvendte strategier. Kort sagt er dette en beskeden, bæredygtig bygning med stor tilstedeværelse i et stort landskab. Vi var virkelig imponerede over dette hjems fejlfri indretning og den overordnede varme det inspirerer. (Fotografi: lara svømmer)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar