Sådan rengøres trægulve

Trægulve bringer en varm, økologisk form for stil og skønhed til et rum. Ikke kun det, men trægulve er smukt holdbare og langvarige, hvis de er velplejede. Dette er en vejledning til at vise, hvordan man kan rense trægulve på en måde, der er hurtig, effektiv og nyttig til det lange træk, så dine trægulve bliver ældre med charme og nåde. Du vil nok gerne gennemgå dette rengøringsprogram tre eller fire gange hver måned for maksimal effekt.

Begynd at rense dine trægulve ved at fjerne alle flytbare møbler eller genstande fra selve træet. Dette omfatter spisestue, spisebordet (hvis muligt), afføring, vogne, tæpper, gardiner mv.

Bliv ikke overrasket, hvis det tilstødende rum ender med at se sådan ud i processen. Det kan virke tidskrævende at fjerne alle disse ting, men det vil gøre rengøringen af ​​træet meget hurtigere, og slutresultatet vil være hundrede gange mere tilfredsstillende, hvis du har en tom træskifer til at arbejde med.

Det er nu tid til at feje, vakuum og / eller tørstøvmop. Du kan gøre en af ​​disse ting eller to af dem eller alle tre. Jeg anbefaler altid en regelmæssig fejning efterfulgt af tørstøvsugning eller støvsugning, simpelthen fordi selve karakteren af ​​at gå over gulvet to gange vil fjerne snavs og snavs, der let glip af første pass.

Som du tørstøvmop (eller støvsuger) er dit mål at samle alle de mindre partikler, som regelmæssig fejning er tilbøjelig til at savne, især omkring hjørner og kroge og kroge.

Når du ser pletter på gulvet, der ikke fjernes med den tørre indsats, skal du måske skrabe dem, før du rengør trægulvet. Det er lidt som en renseplads.

Et effektivt tip til fjernelse af hærdet skum på trægulve er at tage en plastskraber eller siden af ​​et kreditkort og forsigtigt skrabe gunk væk. Dette er lettere på trægulvbelægningen end andre metoder, og det er effektivt at fjerne mange hærdeflader, som ellers ville tage meget tid og kræfter på at skrubbe væk.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rengøres trægulve
  • Sådan Rengør Laminat Trægulve Uden At Gøre Skader
  • Ikke-giftige rengøringsløsninger til tæpper og gulve

Når gulvet er fri for støv, snavs, forhøjede pletter og uanset andet, er det tid til at gøre det skinnende. Tag en flaske Murphys oliesæbe. Denne flydende renere er blid på skoven, men effektiv til rengøring på samme tid. (Du kan også lave din egen 100% naturlige rengøringsmiddel ved at blande eddike til vand i et 1:10 forhold.)

Efter instruktionerne på flasken sprøjter lidt af væsken direkte på træbunden.

Brug en knap fugtig mopp til at arbejde med oliesæbet på dit træ gulv. Flyt med kornet, og overlappe din moppe med flere inches med hver pas for at sikre, at du rengør og dækker gulvet jævnt.

Sørg for at starte i længere hjørner af dit gulv, efterlade en vej til vasken og en udgangsrute, så du kan gå et andet sted mens gulvet tørrer.

Sørg for at sprøjte din oliesæbe på gulvet langt nok væk fra den sektion, du netop har klappet, så den ikke splatter oven på din friskmoppede gulv, eller du bliver nødt til at gå tilbage og gøre disse sektioner igen.

Gentag processen, indtil du har dækket hele gulvet med oliesæbe. Nogle foretrækker at gå tilbage over det med en ren, fugtig moppe og tørre væk resten af ​​oliesaven. Jeg finder oliesæbet for at være effektivt alene og vælger ikke at tørre det efter påføring.

Et rent træ gulv er som 8th vidunder af verden, virkelig. Så pæn. Glem ikke dørmåderne i nærheden af ​​dørene for at hjælpe dit gulvblødende, rystende, når du har lagt i bestræbelserne på at få det på den måde. Vi håber du har nydt at lære at rengøre trægulve. Nu skal du rense din, så det skinner!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar