Kolonner: Indenfor og uden for huset

Inspireret af græsk og italiensk arkitektur kan kolonner lave eller bryde et værelse eller våbenhus. Selv om vedligeholdelsen kan afbøde din beslutning, vil skønheden og teksturerne i den højre kolonne i det rigtige rum ændre dit sind. Tag et kig på nogle af vores ideer og inspirationer og beslut om, hvorvidt du vil tage udfordringen op eller ej.

1. Backdoor Beauty.

Accent bagdøren nær morgenmad krog eller køkken med et par af disse moderne skønheder. Tilføjer blot den ekstra bit af oomph, der er nødvendig for at afslutte rummet.

2. Hall Hello.

Kunstnerisk og sjovt, vi elsker den måde, disse kolonner skaber en hall til en hej fra dig! Det baner vejen til hoveddøren i en festlig, fashionabel stil.

3. Rustik tilflugtssted.

Ikke alle kolonner skal være hvide og uberørte. Tjek disse rustikke og design-værdige skønheder, der let kunne afsætte en færdig kælder eller "manhule".

4. Fremragende oversigt.

Hvis du har en stor nok plads, skitsere et værelse med nogle smukke kolonner og buer. Det er unikt og tilføjer en vis klassisk pizazz.

5. Asiatiske accenter.

MoreINSPIRATION
  • Lænkende kolonner ophæver dette hus for at frigøre partiet
  • Sådan gemmer du ekstra lagerplads i falske supportkolonner
  • Sildbensgulve og betonkolonner forbundet med moderne minimalisme

Sæt af din asiatisk inspirerede have og veranda med kolonner, der har den samme stemning. Husk, aldrig kolonne skal have det samme udseende og stil.

6. Badekargrænser.

Hvis du er en af ​​de heldige at have et smukt rummeligt badeværelse ... med et karbad, hvorfor ikke tage det op ved at tilføje nogle smukke kolonner også? Giv dig en luksuriøs følelse på en nem måde.

7. Parlorseparation.

Brug kolonner til at lave en rumdeler. Det er mere fashionabelt og sikkert mere egnet til underholdende gæster. Men det er også en opgradering til huset!

8. Half Happy.

Ja, lav mere designelementer ved at bruge halv søjler i køkkenet eller terrassen! Vi elsker hvordan dette halvstykke ligger pænt på disken, men vi elsker også kreativiteten bag det endnu mere.

9. Wall Wonder.

Med det rigtige valg af søjle kan du blande dem lige ind i væggen. Det vil ikke være et selvstændigt stykke, i stedet bliver det kunstnerisk og giver den rigtige mængde tekstur og interesse for en intetanende væg.

10. Forreste dør Sjov.

Rene og glatte, moderne og glatte, kolonner er den bedste og mest sofistikerede måde at hilse på dine gæster. De tilføjer en ekstra smule fluff du har brug for at afslutte dit hjem. Det vil også gøre styling og dekorere rummet så meget mere sjovt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar