Guide til at vælge de rigtige køkkenbordstole

En masse køkkener omfatter øer, som fordobles som barer eller morgenbord. Men det er ikke den eneste vanskelige del at bestemme om du vil have en køkkenø eller ej. Når det er gjort, skal du fokusere på at vælge de rigtige køkkenbordstole, så de koordinerer godt med indretningen og designet, samtidig med at de er komfortable og funktionelle.

Der er flere forskellige typer afføring, der kan bruges i kombination med en køkkenø. Nogle har et klassisk eller traditionelt design med en enkel træramme og et polstret sæde.

Andre er quirky med rammer lavet af baseball flagermus og tilpasset på alle mulige måder. I disse tilfælde er de normalt håndlavede og lavet til ordre, hvilket sikrer, at hvert stykke er unikt. {Fundet på chaidesign}.

De kan vælges til at koordinere med bordpladen, og i så fald skal du være meget forsigtig, når du vælger farve og materiale. Det er muligt at få dem begge specialfremstillede som et sæt. {Found on oharainteriors}.

Hvis tælleren står mellem 35 "og 36" høj som det normalt er tilfældet, skal afføringen have en sædehøjde på 24 "til 26". Disse målinger varierer afhængigt af type og højde på køkkenbordet. {Fundet på kathleenbost}.

Disse afføring er tilgængelige i mange forskellige størrelser, stilarter, former og materialer, så du skal gøre din forskning, før du handler. Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige højde for afføringen. Måle højden af ​​tælleren og beregne den højde, afføringene skal have. En bar er f.eks. Mellem 40 "og 42" høj, i hvilket tilfælde en sædehøjde på 28 "til 30" er nødvendig for barstolerne. { fundet på fgbradleys}.

Jailhouse Back Wood Seat Swivel Pallet fremhævet her ville være en god mulighed i så fald. Deres design gør dem til at koordinere godt med gårdskøkkener.

Sørg for at måle alt korrekt. Du skal måle højden af ​​tælleren fra gulvet til undersiden. Dette vil hjælpe dig med at bestemme den korrekte barstol højde, så det er bedst at måle to gange for at sikre. {Fundet på hayneedle}.

Hvis ikke, risikerer du normalt at få barstoler, der er for høje til din køkkenbord. For eksempel, selvom disse klassiske Tolix afføring komplementerer denne ø virkelig godt, synes de lidt for høje til det. Det betyder, at du vil ofre komfort. {Found on minday}.

Når du har fået alle målinger rigtigt, skal du bestemme, hvor mange afføring du har brug for. Det er nemt at finde ud af nummeret. Du skal give tilstrækkelig afstand for folk at spise, drikke eller socialisere. En afstand på omkring 26 "-30" mellem barstolernes centre bør være ideel.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan og hvorfor at vælge tæller højde afføring
  • Vælg køkken barstole sving
  • En vejledning til valg af den rigtige køkkenhaner

Udformningen af ​​denne køkkenø deler jævnt mellemrummet mellem de tre Twist-drejestole. Desuden gør designen af ​​afføringen det muligt for dem at have en justerbar højde, og dette ret stort set løser begge de problemer, vi har diskuteret hidtil. {Found on corynnepless}.

Men når øen har et bølgende design som i dette tilfælde, gør den uregelmæssige form det svært at jævnligt fordele afføringen og tilbyde hver den samme type komfort. {Fundet på refreshinteriorsdesign}.

Nogle designs og systemer gør det vanskeligere at bestemme den rette afstand imellem dem. Det er tilfældet her, hvor denne lille køkkenø og dens to vedhæftede fæces måtte passe ind i et begrænset rum.

Suspended sæder som disse, der kommer i par af to, er lettere at arbejde med. Fordi de er indarbejdet i øen, kan de slettes væk, når de ikke er i brug for at spare plads. {Fundet på uplanddevelopment}.

Vælg stilen.

Det sidste element, der skal tages i betragtning inden køb af køkkenbordstole er stilen. Nogle designs har ryglæn, andre ikke, nogle har armlæn i modsætning til andre, som er enkle plus andre forskelligheder som mellem drejelige og ikke-drejelige afføring, polstrede og ikke-polstrede modeller, justerbare og papirvarer design mv.

Disse afføring har for eksempel en ryglæn og en drejebænk, men de har ikke armlæn. Deres design giver dem et rustik-industrielt udseende, der parrer godt med det udsatte mursten. {Fundet på koodekir}.

Traditionelle barstole designs ser normalt ud som dette, selv om variationer også kan findes. Det lader til, at disse har læderbetrækede sæder, der giver et elegant udseende. {Found on thehouseofl}.

Marcello Counter Stools er polstrede og har komfortable ryglæn, men selvom designene tyder på, at armlæn er til stede, er de ikke et træk ved dette design. Højden kan heller ikke justeres. Så vidt stilen går, koordinerer disse afføring godt med traditionelle designs. {Found on cookarchitectural}.

Enzo bordstole kombinerer træ og krom til en moderne æstetik. De giver øget komfort takket være ryglæn, og de har også fodstøtter, et andet element, som påvirker det overordnede design og funktionaliteten. {Fundet på dmkitchen}.

Ved at kombinere en metalbase og et træplade har disse smarte og elegante afføring et helt naturligt design, og de er også ret alsidige. Medtag dem i rustikke, moderne og lige industrielle køkkener, og deres simple design (uden ryglæn og armlæn) vil supplere indretningen smukt. {Fundet på jacksondesignandremodeling}.

Arters træbarkstole har tynde støbejernsben og et træsæde med håndskårne detaljer. Det svingbare sæde giver brugeren mulighed for at justere højden afhængigt af højden af ​​tælleren. {Fundet på m-arkitektur}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar