Komfortabelt og stilfuldt havemøbler

Siden vinteren er langt væk, er det nu tid for alle at nyde det dejlige vejr og tilbringe lidt mere tid udenfor. Så, for at gøre det, ville du have brug for en ordentlig udendørs møbler indstillet til at placere i din have eller åbent rum. Det er en fantastisk mulighed for familiemedlemmer og venner at samle og tilbringe tid sammen, tale, nyde en kold drink eller en lækker udendørs middag og bare nyde det smukke vejr.

Her er en samling, der var specielt designet til dette. Det er faktisk et sæt af flere stykker, der kan arrangeres på forskellige måder til at danne en sektions- eller anden siddepladskonfiguration. Sættet omfatter hjørne stol, enkelt stol og højre kæreste og venstre kæreste og brikkerne sælges separat. Dette giver dig mulighed for at bruge din fantasi og kreativitet til at danne din egen konfiguration, perfekt til det rum, du har til rådighed.

Dette sæt er lavet af All-weather polymervicker med en antik palmefinish. Den har en pulverlakeret aluminiumsramme. Sættet indeholder også vandbestandige 100% polyester lerfarvede pude. Den kommer fuldt monteret og har et moderne udseende, men stadig med en vintage touch. Det ville være fantastisk til udendørs brug. Tilsæt et lignende sofabord eller spisebord til dette sæt, og billedet bliver komplet. Det er en meget behagelig og meget smuk møbelsamling, der vil supplere enhver åben plads. Starter fra 424 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar