Moderne kubehus i Portugal

Beliggende i Porto, Portugal, har dette hus et kompakt og minimalistisk design, både inde og ude. Det var et projekt udviklet af ARQX Architects, og det blev bygget i 2011. Bygningen dækker en overflade på 150,0 kvadratmeter og sidder på en 435,35 kvadratmeter site. Pladsens størrelse og brudte form udgjorde alvorlige problemer og dikterede udformningen af ​​huset.

Arkitekterne blev tvunget til at tænke ud af kassen og forsøge at ændre og tilpasse husets design til forholdene på stedet. Dette fik dem til at skabe en bygning, der er større til fronten og indsnævret til baggårdens baggård, og det følger landets kontur. På trods af husets uregelmæssige form har den et kompakt udseende. Udvendig af bygningen har et ret stramt udseende. Det er et indtryk også givet af stenen, der dækker det ydre.

MoreINSPIRATION
  • Moderne CC House i Portugal
  • 20 Moderne og nutidige terningformede huse
  • Moderne hus i Portugal af Bruno Armando Gomes Marques

Det indre af huset er også minimalistisk, selv om det er lidt mere komplekst. Værelserne blev opdelt efter deres funktionalitet. Deres former er også forskellige. Soveværelserne, stuen, spisepladsen og køkkenet og de mest frekvente rum og de har regelmæssige former. Andre områder som haller, badeværelser og opbevaringsrum er dynamiske områder og blev designet som komplementære zoner imellem de andre rum. Disse områder har også forskellige decorer baseret på kontraster. {Found on archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar