Moderne Redesdale Residence i Silver Lake

Trapper kan skabe ideen om høj, bliver højere og højere eller synes at tage dig et sted op, tættere på den blå himmel. Trapper kan hjælpe dig med at komme et sted ovenpå og sætte dig på en top, der dominerer alle omgivelser, så du har indtryk af at du er linjal i området. Hvis du tænker på nogle berømte turistområder, hvor du skal klatre mange trapper for at få det sidste punkt, så kommer alle disse ideer om trapper og højder til dig.

I Silver Lake, Los Angeles, USA er der en to-niveau moderne bolig kaldet Redesdale Residence, som er blevet afsluttet af studiet Space International. Trapper synes at være til stede overalt her, fordi det er en rækkehus indretning niveauer konstruktion. Dens struktur går omkring tre ½ niveauer, som interlocker i et centralt trappehus. Indgangsniveau huser gæsteværelset, det åbne køkken, spisepladsen, der er forbundet med et rækkehus trædæk på grund af nogle skydedøre. Det andet niveau rummer master suite, og studieområdet, der har et rummeligt skrivebord med masser af kabinet og indrettet i varme farver som gul og turkis.

MoreINSPIRATION
  • Lake Austin Residence by Lake | Flato Arkitekter
  • Moderne Single-Family Residence På Lake Austin
  • Eksotisk bolig i Lake Candlewood, USA

Det hvide åbne køkken er et rum fuld af lys, mens spisepladsen har et rustikt træbord, men hvor udsigten er vidunderlig. Udendørsterrassen, som har vanddesign på grund af sine hvide møbler og udsigt over søen repræsenterer en afslappende oase og et sted, hvor man aldrig kan kede sig. Alle boligens indvendige niveauer fører dig et eller andet sted højere eller åbent for nogle andre attraktive områder, som skal overvelde dig. {Billeder af Joshua White og Steve King}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar