Design Idéer og praktiske anvendelser til hjørne køkkenskabe

Vil du få mest ud af dit køkken? Spild så ikke plads. Hjørne køkkenskabe er flot på det. De kan placeres i områder, som normalt forbliver tomme, såkaldte døde rum og de kan betjene en række funktioner. Til at begynde med tilføjer de ekstra lagerplads til dit køkken. Så er der også andre måder, hvorpå de kan være nyttige.

Indbygget mikroovn og tv.

Sæt ikke mikrobølgeovnen på tælleren. Det kræver meget plads. I stedet kan du måske integrere det i dit hjørneskabsdesign og, mens du er ved det, kan du måske finde noget plads til et tv derinde.

Indbyggede apparater.

Hjørne køkkenskabet er også et godt sted for indbyggede apparater som ovnen. Det er let tilgængeligt og har stort set de perfekte dimensioner.

Apparat garage.

Skjul dine små apparater som kaffemaskine eller fødevareprocessoren i hjørnet bag lukkede døre.

Glasdøre og accentbelysning.

Design hjørnet køkkenskab med gennemsigtige glasdøre og gør det til et slags displayområde. Glem ikke belysningen. Det ville være som et mini-galleri.

Åbn hylder.

Hvis du ikke vil have hjørneskabe, der går helt ned til tælleren, kan du vælge åbne hylder. På den måde kan du stadig bruge diskpladsen, og du får masser af ekstra opbevaring.

Hjørnepantry.

En praktisk ide kan også være at omdanne et af hjørnerne i dit køkken til et åbent spisekammer med hjørnehylder og skabe til at ramme det.

Skjult spisekammer.

Og hvis du ikke vil have et udsat spisekammer, som alle kan se, kan du gemme det bag lukkede døre. Du kan have et lille hjørnespis med parallelle hylder fra gulvet hele vejen yp til loftet.

Corner Island.

En specialdesignet køkkenø kan også nemt passe ind i et udvendigt hjørne. Det kan være en forlængelse til tælleren, og du kan designe den med hjul, så du kan flytte den rundt, hvis du har brug for pladsen.

Antik skab.

MoreINSPIRATION
  • 10 hjørne kabinet ideer, der optimerer dit køkken rum
  • Ideer til stilfulde og funktionelle køkkenhjørneskabe
  • 10 hjørne kabinetter, der vinder ved opbevaring

Hjørneskabet kan være et antik og du kan bruge det som et accent stykke til køkkenet. En salvie grøn finish som denne ville gøre det skiller sig ud.

Hjørne kogeplade.

Flyt din madlavningszone i køkkenets hjørne. Du har nem adgang til tællerummet ved siden af ​​hjørnet, og det virker også som et godt sted for emhætten.

Udtrækslagring.

Hvis du vil medtage opbevaring i hjørnet til dine nederste frysere, bør du overveje udtrækshylder, så du ikke behøver at gå igennem alle problemer med at forsøge at finde den vare du har brug for i mørket.

Lazy Susans.

Lazy Susans er også en glimrende ide til hjørne køkkenskabe. De lader dig gennemse og tage det emne, du har brug for, selvom det er helt i ryggen.

Hjørne skuffer.

Når det kommer til hjørne skuffer, er der flere designs at vælge imellem. Denne type er dejlig, hvis du vil bevare det skarpe og sammenhængende design i dit køkken, selv om der ikke er meget brugbart rum indeni.

Hjørnevask.

Overveje Placering af vasken i hjørnet af køkkenet. Sørg for at du kan sidde komfortabelt, mens du bruger det, og planlæg resten af ​​layoutet omkring det.

To sæt vinduer.

Du kan også vælge at ikke have vægmonterede skabe eller hylder i hjørnet og i stedet have to sæt vinduer til bedre belysning. Du kan placere vasken i det hjørne.

Vedhæng lyser i hjørnet.

Tegn opmærksomheden på hjørnet af køkkenet med en elegant lysarmatur. Prøv suspenderede vedhængslys, hvis du vil have et dramatisk og iøjnefaldende udseende.

Indbygget køkkenhætte.

Køkkendækslet passer fint i hjørnet af køkkenet, og hvis du ikke vil have det udsat, kan du gemme dig med et kontinuerligt møbeldesign.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar