Hyggeligt svensk sommerhus nær søen

Svensk interiørdesign er meget nemt at genkende. Det har nogle meget særegne træk, der gør det meget svært at fejle for noget andet. Nogle af de elementer, der gør det så unikt, omfatter den hvide uendelighed, der bruges til vægge, loft, selv for gulvet og møblerne, minimalismen og evnen til at kombinere stilarter perfekt.

Denne dejlige struktur er sommerhus og ligger tæt på en sø uden for Tierp i Sverige. Det er et perfekt eksempel på klassisk svensk design. Ydersiden er ren, men ikke helt så gennemsigtig som vi ville forvente det. Den beskedne, men indbydende facade skjuler et meget skarpt og lyst interiør. Inde i hytten er værelserne næsten overvældende. De har alle skarpe hvide vægge, hvide eller lyse trægulve og hvide møbler. Når du tænker på det, er det forfriskende at være omgivet af hvidt om sommeren. Det er en solrig periode, og alt er lyst. En anden måde at se på denne hvide indretning er ved at forbinde farven med sneen.

MoreINSPIRATION
  • Et svensk sommerhus med farverigt interiør
  • Enkelt svensk sommerhus
  • Turkis hyggeligt sommerhus indretning af RS Custom Homes

Det hvide sommerhus kan være simpelt, men det er ikke monotont. Bemærk, at der er accentfunktioner i hvert rum, der skaber en subtil farvekontrast. Disse funktioner omfatter mursten pejs, træbord og skab, lysebrun tæppe og dekorative sofa puder. Der er også naturlige planter overalt, du ser ud. Alt virker så delikat og alligevel så forfriskende. {Fundet på Hemnet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar