Hyggeligt rækkehus i Prag

Begrebet terrassehus er meget værdsat i dag, når vi er så travle, og vi har ikke tid til os mere. Vores hus bliver det nøgleelement, der skal være det sted, hvor vi føler det bedste, når vi kommer hjem; når den har det rette sted og den så værdsatte terrasse, er det perfekt! Det er også tilfældet med et rækkehus i Prag, Tjekkiet, designet af arkitekten Pavel Hnilicka. Hvad gør dette hus så specielt? Nå, lad os se!

Bygningen er opdelt i 4 lejligheder, 3 af dem har terrasser, en garage på otte steder, en elevator, en ydre trappe. Hvidheden af ​​trappen synes at løfte om at få dig på et specielt sted, som du helt sikkert vil lide. Den måde, hvorpå dørene og vinduerne åbner, giver dig mulighed for at tænke på bjerghytterne, mens taghave er det perfekte sted at tilbringe tid sammen med dine venner og familie. Hvis bygningen er mørk i harmoni med omgivelserne, er interiøret varmt og hyggeligt.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familie Hus i Klokočná, Prag
  • Smukke, lille og hyggelige Mountford Road House
  • Innovativt design til dette smukke hus

For eksempel er det sorte og hvide køkken meget moderne, elegant, enkelt og veludstyret og indbydende. De brede glasvinduer giver indtryk af et bredere rum og giver et interessant perspektiv over miljøet. Alle de fire lejligheder generelt og alle værelser i særdeleshed, men også taghave og terrasser har den hyggelige luft, der får dig til at føle sig godt tilpas og nyd selv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar