Creative Office Defineret af et enkelt stykke møbler

Dette er historien om et vidunderligt samarbejde mellem designer og klient. Det starter med The Little Red Ants, et studie, der skaber videoer til en lang række kunder, og der var behov for et arbejdsområde, som de kunne ringe til et andet hjem. De besluttede at arbejde med PRODUCE, et designkontor med prototypefunktioner, der gør det muligt for deres kunder at visualisere design før de bygges og at teste og lave forslag på en skala 1: 1 baseret på prototyperne.

Det nye Little Red Ants kontor i Singapore indtager et areal på 170 kvadratmeter og blev afsluttet i 2015. Da studiet normalt arbejder 24-7, måtte dette kontor være som et andet hjem. Det var nødvendigt at tilbyde medarbejderne et sted at arbejde, sove, spise og lege.

En af de vigtigste anmodninger var for et rum, der fremmer kommunikation. Alle projekter kræver flere personer i forskellige stadier af færdiggørelsen, og de skal være i stand til nemt at interagere og udveksle ideer. Hver medarbejder har deres eget lille arbejdsområde, og de er alle sammenknyttede af et stort møbel. Denne designstrategi giver dem mulighed for at arbejde sammen som en enkelt krop ligesom myrer.

Det åbne kontor har kun ét møbel. Det er dog en meget stor og kompleks. Det er en kontinuerlig struktur, der integrerer otte skriveborde og en række andre funktioner. Arbejdspladsen og gæsternes område er afslappet afgrænset af denne struktur, som skulle afspejle den måde, som alle arbejder på dette sted.

Ud over at integrere skrivebordene fungerer den kontinuerlige struktur også som en organisatorisk funktion. Det skjuler alt lagerplads og alle funktioner. Arbejdsstationens bordplade bøjer sig op og bliver en klatrebar platform over redigeringspakken, badeværelset, serverrummet og mødelokalet. Det bøjer derefter tilbage og genvinder sin oprindelige funktion.

MoreINSPIRATION
  • 5 stykke studio hjemmekontor af Winsome Wood
  • Modulære og fleksible Turnstone Bivi kontormøbler
  • Creative DIY projekt: Skiftbord skiftet til et kontorbord

Som du kan forestille dig, var fremstilling af denne centrale funktion den største udfordring for projektet. For at gøre det muligt udnyttede designerne deres prototypefunktioner, som gjorde det muligt for dem at teste mulige løsninger og tilpasse designet, indtil det blev perfekt.

Den helbrede form af hele strukturen blev skabt ved hjælp af kurver, der understøtter ribben og en bordplade med en CNC-maskine. Den færdige ahornsfiner blev scoret med regelmæssige fladskæringer, og det gjorde det muligt at bøje sig over for et glat udseende.

Dette unikke enkeltmøbel, der løkker rundt på kontoret, blev digitalt fremstillet og designet til at være multifunktionelt. En dejlig detalje er, at den skjuler alle kablerne, hvor arbejdspladserne er rene og fri for rod.

Belysningsarmaturer blev brugt til at afgrænse visse rum. Området, der bruges af forfattere og redaktører og skiftende varme og kolde lys med dimmere. Dette giver brugerne mulighed for at føle sig godt tilpas hele tiden. Mødelokalet har et indtrækbart bord og kan åbnes og blive en del af arbejdsområdet. På samme måde kan redigerings- og renderingspakken enten åbnes eller lukkes afhængigt af sagen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar