Kreative plantere lavet af genbrugte gamle bøger

Gartenkultur. et italiensk designfirma, har fundet en måde at forvandle gamle bøger til nye dekorative stykker ved at gøre dem til meget flot plantager. Det er en meget genial og planterne kan endda laves hjemme, hvis du har respekt for specifikationerne. Du kan enten bruge en stor fed bog eller en stak eller flere slanke tegneserier eller magasiner.

Grundlæggende har plantageanlæggerne et simpelt hul boret inde i bogen. Hullet er fyldt med jord. Isoleringsmateriale er nødvendigt for at forhindre bøgerne i at blive våde. Det er en fantastisk måde at genbruge gamle bøger på. Alle har bøger, som han heller ikke har brug for længere, eller som er ødelagt på en eller anden måde og ikke kan bruges. I stedet for bare at smide dem væk kan du bruge dem til at skabe en meget original og genial planter.

MoreINSPIRATION
  • 15 kreative DIY projekter med genbrugte gamle bøger
  • Genbrugsplastik
  • 10 Flere inspirerende ideer til genanvendte og DIY planter

Disse plantager kan modtage nogle planter og blomster, men de synes virkelig at være meget passende for bonsay træer. Men jeg tror, ​​at efter et stykke tid vil de til sidst blive ødelagt, og du bliver nødt til at erstatte dem. Dette er ikke et stort problem, fordi de er lette at lave, og de ser meget søde og interessante ud. De er en fantastisk dekoration og et iøjnefaldende stykke til hvert hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar