Sådan opbygger du et moderne skrivebord med hylde og hårnåleben

Et skrivebord kan være et overraskende nemt møbel til at bygge dig selv, hvilket er en god nyhed til alle, der har brug for et tilpasset skrivebord i størrelse eller design. Dette specielle hårnålsbeskrivelse er et rent og foretrukket moderne design, der gør det meste ud af et lavt skrivebordsområde, f.eks. Ved foden af ​​en seng eller langs en smal hallvæg eller et i et lille eller entydigt placeret hjemmekontor.

Den ekstra hylde tilføjer en funktionel vandret overflade uden at ofre skrivebordets fodspor. (Du kan tjekke denne tutorial for et lignende hårnål ben skrivebord uden hylde.) Du er velkommen til at ændre målinger og dimensioner, som passer bedst til dit rum.

DIY niveau: Mellemliggende

Nødvendige materialer:

 • Fire (4) 28 "hårnål ben
 • 3/4 "projektpanel 20" bred med 8 'lang, skåret i to 4'-længder
 • 1 × 8 tømmer, skåret i en 4 'længde og fire 8 "længder
 • 1 × 3 tømmer, skåret i to 3'-længder (valgfrit, til ledningsskærm)
 • 1 "eller 1-1 / 4" træskruer
 • 1-1 / 4 "lommeskruer
 • Kreg jig, vinkeltang
 • Træ lim, klemmer, træ fyldstof, fint (220-grit) sandpapir
 • Pocket hul stik
 • Afslut efter eget valg (fx maling, plet, polykryl osv.)

Start med at undersøge dine projektpaneler for at bestemme den bedste side for toppen af ​​dit skrivebord. Placer dette stykke, øverste side ned på din arbejdsflade.

Kør trælim rundt om projektorens forsiden opad.

Placer det andet projektpanel, som er bunden af ​​dit skrivebord, oven på trælimmen. Stil alle sider og hjørner lige ud.

Klem de to projektionspaneler sammen i alle fire hjørner, og pas på at holde kanterne og hjørnerne rettet op.

Tag dine træskruer. Jeg brugte 1 "skruer, men sank dem dybt ind i projektpanelet; du kunne bruge 1-1 / 4 "skruer i stedet.

Kast om ti (ish) skruer ind i de spændte projektpaneler for at holde dem sammen. Husk at du har bunden af ​​dit skrivebord vendt opad på dette tidspunkt, så skruerne er kun nederst på skrivebordet.

Flip dit skrivebord over, så toppen af ​​skrivebordet er forsiden opad. Du kan holde klemmerne på dette tidspunkt, hvis din træ lim har ikke haft tid til at sætte helt. Grib noget træ fyldstof.

Påfør træ fyldstof hvor som helst der er en knæk, et hul eller en knude oven på skrivebordet. Lad træ fyldstof tørre.

Grib dine fire stykker af 1 × 8 brædder (eksempelvis viser brædder skåret til 8 "i længden, selv om du kan ændre dette efter behov).

Brug din Kreg-jig til at sætte to lommehuller i øverste og nederste ende af hver af dine fire 1 × 8 brædder.

Dine brædder skal se sådan ud. Sæt dem til side i et minut.

Denne næste del er valgfri; det er en ledningsskærm på bunden af ​​dit skrivebord, i ryggen. Det er meget nemt at installere på dette tidspunkt og vil hjælpe med at holde den minimalistiske, moderne vibe på dit skrivebord intakt ved at skjule enhver form for ledning, der bevæger sig fra væggen op til toppen af ​​dit skrivebord. Dette er især vigtigt med et hårnål ben skrivebord, da alle sider er helt udsat. Tag to 1 × 3 brædder, skåret til 3 'i længden.

Bor omkring fem lommes huller langs en lang side af hver 1 × 3 strimmel.

Læg en 1 × 3 strimmel ned, lommens huller vender nedad, med lommens huller ud af højre side.

Grib din anden 1 × 3 strimmel og læg den vinkelret på venstre side af din første 1 × 3 strimmel, med lommens huller på den anden strimmel vendt indad og ud i den første 1 × 3 strimmel.

Lim langs forbindelseskanten af ​​din anden 1 × 3 strimmel, og juster derefter og klem den ene side med din vinkeltang.

Skru 1-1 / 4 "lommeskruer i de fem lommehuller i denne 1 × 3 strimmel.

Du skal nu have et tilsluttet L-formet hjørne, der består af de to 1 × 3 strimler.

Vend dit skrivebord tilbage, så den nederste side vender opad. (Hvis dit træ fyldstof er tørt, kan du sande det først. Hvis det ikke er helt tørt, kan du bare vende det og hvile det på klemmerne, så træfyldstoffet kan holde tørret. Placer det L-formede hjørne på bagsiden af ​​bundfladen, med åbningen af ​​hjørnet på bagsiden af ​​dit skrivebord.

Kør en lim lim langs forbindelseskanten af ​​dit L-formede hjørne.

Udskift L på skrivebordet, centreret mellem de to sider og justeret med bagsiden af ​​skrivebordet. Skru på plads.

Sand alt ned let, før du går på hyldeinstallationen. Sørg for, at kanterne justeres; hvis de er lidt væk, sand dem, indtil de er flush med hinanden.

Vend dit skrivebord tilbage, topsiden vender opad. Mål og mark 12 "ind fra siderne langs skrivebordets bagside.

MoreINSPIRATION
 • DIY Moderne Hairpin Leg Desk
 • DIY Træplade Sidebord Med Hårnål Ben
 • Sådan laver du en sofabord med hårnålben

Tegn en vinkelret linje, ca. 7 "lang, med begge 12" mærker.

Den øverste side af dit skrivebord, langs bagsiden, vil se sådan ud.

Lim, monter derefter de to indre 1 × 8 brædder langs blyantlinierne ved at skrue 1-1 / 4 "lommeskruer i lommehullerne. Hold bagsiden af ​​dine 1 × 8 boards fladt med bagsiden af ​​skrivebordet.

Installer de to ydre 1 × 8 brædder ved kanterne på dit skrivebord, med lommens huller vendt udad.Jeg ved, at dette går imod alle træbearbejdningsstrategier, du nogensinde har brugt, men disse mindre cubbyområder er ikke særlig befordrende for lommehuller, så det er bedre og lettere at få de ydre ender skruet ind udefra.

Med alle fire 1 × 8 brædder fastgjort, er det tid til at fastgøre den øverste hylde. Kør kugler lim langs toppen af ​​alle fire 1 × 8 brædder, og læg derefter 4'-længden på 1 × 8 tømmer på toppen. Juster siderne.

Bor først de ydre lommehuller. Min øvelse passer ikke ind i så kort plads som de indre kubier har, så jeg var nødt til at bruge en skruetrækker og passende borekrone til at fastgøre de indre lommeskruer. Ikke min favorit metode, for at være sikker, men det virker. Plus, det gør mig værdsat min øvelse mere, så. Der er det.

Dit skrivebordshylde er helt fastgjort, og det ser godt ud!

Sand let alt.

Placér en dråbe trælim på enderne af lommehulstikkene, og sæt dem i lommens huller. Gør dette for alle 16 lommens huller (fire på hver 1 × 8 bord).

Sand igen. Dit skrivebord ser godt ud. Jeg håber at bygge det har ikke været så dårligt.

Tør alt slibende støv af med en ren klud.

Med alt tørt og slibet, er dit skrivebord klar til efterbehandling. Du kan vælge hvilken type finish du vil have. Dette eksempel viser en lille farveblok af maling (Benjamin Moores Acadia Green) i et cubby for at angive et opladningsrum til en tablet.

Efter at være forsynet forsigtigt, blev rummet malet med et enkelt lag. Skræl det blå tape straks efter maling.

Lad malingen tørre. Du har nu brug for et mellemrum til at køre en opladningsledning (eller en hvilken som helst type ledning) op til dit skrivebord, ved hjælp af din indbyggede ledningsforbinder. Bor et hul stort nok til slutningen af ​​din ledning op gennem skrivebordet.

Sand hullet. Tør eventuelt overskydende slibestøv væk.

Med din maling tør, er det på tide at sætte det færdige frakke (r) på skrivebordet. Vandbaseret polykryl er et godt valg, fordi det går let, det guler ikke, og det rydder hurtigt op. Pensel dette overalt over dit skrivebord, herunder indersiden af ​​hvert cubby og bunden af ​​hyldebrættet.

Mens polykryliet tørrer, kan du installere dine hårnål ben. Dette er ret ligetil; Du skal blot justere benbeslaget med hjørnerne på dit skrivebord og skrue dem i. Jeg brugte de samme 1 "træskruer, der tidligere blev brugt til at fastgøre de to projektionspaneler sammen; Du kan også bruge 1-1 / 4 "skruer eller endog nok 1-1 / 2" skruer til dette.

Når hårnålene er fastgjort, er du god til at gå.

Dette eksempel viser en let malet sektion på skrivebordet, der i sig selv angiver pladsen til en tablet til opladning.

Bemærk, at stikkontakten kan være på den modsatte side af skrivebordet, men med ledningen / kabelføreren vil ledningen være skjult for visning.

Du skal bare smide enhver overskydende ledning i concealeren.

Viola.

Her er en forfra. Den ledningsfri vedhæftning er en rigtig livsløs løsning på en virkelighedsudfordring: Forbedring af ledninger for at maksimere det flotte design.

Masser af skrivebord på det lavere niveau giver mulighed for et funktionelt arbejdsområde.

Denne hårnålebened desk er overraskende hurtig og nem at bygge. Vi taler, få det gjort i en eftermiddag hurtigt.

Nyd bygningen af ​​dit moderne skrivebord med en hylde og hårnål. Du vil elske det rene lined moderne touch, det føjer til dit arbejdsområde.

Glad DIYing.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar