DIY Badekarbrætdesigner Sjovt at lave og godt at bruge

Badekarbakken er et af de få tilbehør, du kan tilføje til dette værelse. Det er også meget enkelt og grundlæggende, og det gør det til en ideel kandidat til et DIY-projekt. Badekarbakken giver dig et sted at hvile en drink eller en bog, mens du tager et afslappende bad, og det er også en nyttig opbevaringsoverflade til ting som shampoo og lotioner. Der er også masser af andre måder, hvorpå bakken kan være nyttig. Af alle de tilgængelige designs har vi valgt et par, der er nemme nok til at gøre dig selv og stilfuld og alsidig nok til at passe ind i ethvert badeværelse.

Det første skridt, når du beslutter dig for at opbygge din egen badekarbakke, er at måle bredden af ​​karret, fra kant til kant, så du kan fastslå, hvor længe bakken skal være. Find derefter et stykke træ og skære det til størrelse. Stain det for at give en fin finish og derefter parre den med to håndtag. Disse messing dem ser virkelig chic. Du kan finde flere detaljer om Urbanacreage.

Hvis du vil have en badekarbakke, der ser enkelt og afslappet ud, så er du nødt til at gøre det: saml dine forsyninger (en fyrplade skåret i størrelse, sandpapir, plet eller maling, to kabinettræk, skruer og selvklæbende gribere) bord, sand eller pletter det, læg gripperne i bunden af ​​bakken og monter kabinettrækkene. {fundet på ellaclaireinspired}.

Interiorfun tilbyder en detaljeret vejledning om, hvordan man laver en badekarbakke fra bunden. Det drejer sig om at bruge et stykke skrotbræt, to mindre brædder, 4 skruer, plet og polyurethan. Skær brædderne i størrelse. De mindre går under, så bakken ikke glider og taber greb. Fastgør disse med skruer. Derefter pletteres bakken og forsegles.

MoreINSPIRATION
  • 15 Badekarbrætdesign ideer til badentusiasterne blandt os
  • DIY Servering Patio Tray
  • Friske design bygget rundt om hjørnet badekar

Det gode ved badekarskuffer er, at du kan lave dem fra ethvert stykke eller træstykker, du har rester fra andre projekter. Så hvis du ikke har et stort bord, skal du bruge flere små i stedet. Du får en bakke, der ligner den, der findes på Snippetsofdesign.

Hvis du vil, kan du male bakken en farve, der matcher andre elementer i badeværelset som f.eks. Væggene, karret, vasken eller måtten. Hvis du giver det et ubehageligt udseende, så er din bakke rustik, og det kan koordinere godt med andre lignende tilbehør. Leveres på Etsy for $ 75.

En anden måde, hvorpå du kan gøre en badekarbakke ser rustik ud, er med skuffetrykker eller håndtag, der har en slidt finish, eller som på en eller anden måde tyder på, at de har eksisteret i lang tid. Prøv heller ikke at få farvningsprocessen perfekt. Enhver ufuldkommenhed vil give bakken karakter og det gør det muligt at skille sig ud og være unikt. {fundet på fortabelser}

Du kan give din badekarbakke enhver form, du vil have. For eksempel, hvis du har et fritstående badekar med bløde kurver og glatte vinkler, kan du også give bakken afrundede kanter. Designfunktionerne på Lamaisondouce er et rigtig godt eksempel.

Hvis du kan finde en træpalle, skal du bruge den til at lave en bakke til badeværelset. Skær ned mellem korsstykkerne og skær et par stykker til den ønskede længde. Spik alle stykker sammen. Påfør et par lag pletter og læg bakken over karret. {fundet på alexharalson}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar