DIY Betonlysholdere

Beton er et utroligt alsidigt materiale, der kan bruges i en række forskellige projekter, både store og små. Dette projekt er ret lille, men det er også ret simpelt og kan tilføje et strejf af trendy industrielle stil til din hjem indretning. Sådan kan du lave din egen betonmalet lysestager.

DIY Betonlys Holder Forsyninger:

  • betonblanding
  • vand
  • plastik kop
  • lyslygte lys
  • spray maling (valgfri)

Trin 1: Bland og hæld beton

Bland din beton med vand i overensstemmelse med anvisningerne på pakken. Du kan tilføje lidt mere vand, hvis du vil have toppen til at være mere glat end de viste. Men jeg kan godt lide det tunge udseende, så jeg sidder fast i den traditionelle blanding. Du kan også købe beton i forskellige nuancer eller endda bruge nogle farvestoffer for at sikre, at den passer til din indretning. Når det er blandet sammen, hæld blandingen i plastikkapper. Fyld blot ca. 5 eller 6 centimeter af koppen.

Trin 2: Tilsæt stearinlys

Straks efter at du har hældt blandingen i plastikkapperne, tag dine små lyslyslys og tryk dem i midten af ​​blandingen. Tryk ikke på den hele vejen ned, men de fleste sider af tealightholderen skal være dækket.

Trin 3: Lad beton sæt

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver en-of-a-kind stearinlysholdere hjemme
  • DIY Leaf Bowl Votive Candle Holdere
  • DIY Halloween Jack-O-Lantern og Cauldron Candle Holders

Nu skal du bare vente på betonen til at sætte. Ventetiderne kan variere afhængigt af hvilken type blanding du brugte, og hvor meget vand du har tilføjet. Bare vær opmærksom på anvisningerne på pakken, og når du synes det er tid, tag et lille værktøj og kontroller for at det er helt tørt

Trin 4: Fjern kop

Så skal man fjerne betonen fra koppen. Rive eller skære rundt på kopens sider, så det kommer let ud. Sørg for at alle sider er helt tørre. Hvis du ikke ønsker at male siderne på din lysestageholder, er du grundlæggende færdig!

Trin 5: Maling

Dette trin er valgfrit, men tilføjer lidt interesse for projektet. Hvis du vil, skal du tage dine lysestager udenfor og placere dem på hovedet på jorden eller på noget papir eller pap. Mal omkring betongens sider, indtil de er dækket. Dette sikrer, at siderne og toppen af ​​din lysestage er forskellige farver, hvilket giver en vis visuel interesse for projektet.

Trin 6: Lad tør og lys

Så er alt, hvad du behøver at gøre, lad maling tørre, tag lyset inde, lys det og nyd det! Det er et meget simpelt projekt, men en der kan gøre en stor erklæring i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar