Gør-det-selv Kylling Coop

Ja, du læser det rigtigt! I stedet for at betale hundreder, eller endda tusindvis af dollars, er det ikke fornuftigt at kyllingekop. Der vil være kylling coops til salg rundt omkring dig, men den du laver vil helt sikkert være speciel. Er det ikke en bedre ide at opbygge et lille kyllingekop med din egen kreativitet? Nu kan du igen føle det, hvorfor du skal bekymre dig om små kyllingekop planer, når der allerede er så mange små kylling coop til salg på markedet.

Mål:

Du skal ramme visse mål i dit sind med hensyn til byggematerialerne til kyllingekopper, værktøjer der kræves til dette formål og designen af ​​coop. Disse mål kunne være: -

~ Køb let tilgængelige og billige materialer, som du kan købe hos enhver lokal hardwarebutik.

~ Værktøjer, du har brug for at bygge et kylling coop - En simpel kylling coop design, der kræver brug af almindelige håndværktøj er at foretrække.

~ Smart design, så din kylling coop ser unikke og attraktive, men er let konstrueret.

~ Gør plads til fremtidige ekspansionsplaner, hvis du vil medbringe flere høner.

~ Løft kyllingskødet fra jordoverfladen, så fugtig jord og forbudte dyr ikke skader dem.

MoreINSPIRATION
  • Moderne kylling coop
  • Hvordan man designer et kyllinghus til din have
  • Smukke DIY Kyllingetråd Lysekrone

~ Sørg for nem indsamling af æg og rengøring af coop.

Materialer der kræves til opbygning af kyllingekopper:

Du kan lave dine egne kylling coops fra renovering selv et gammelt skur! Opbygning af kyllingekopper er ikke så hård som du overvejer det. Andre materialer, som du kan bruge, er skrottræ (da køber frisk nyt træ kunne klemme lommen mere!), PVC-rør, tønder, tarps, kits, negle og så videre. Træ er den mest almindeligt anvendte vare, men det afhænger af, om du er heldig nok til at finde den rigtige størrelse af tømmer, du har brug for til dit coop i de butikker, der sælger skrot. Du kan også bruge blikskure til at lave loftet for kyllingekoblingerne.

Guide til at lave din egen kylling coop:

Internettet har et lagerhus med information om, hvordan man opbygger kyllingekop med let trin for trin instruktion. Nogle af de ting du skal huske på er: -

1. Lav en skitse af coop, som du ønsker, med korrekt målingskalering. Planlæg farverne, som du vil have dit coop til at blive farvet i. Overvejelser bør gøres for dine naboer, så de ikke klager over at ødelægge omgivelser.

2. Der skal være mulighed for rigelig ventilation af lys og luft i coop for kyllingerne at trække vejret let. Det ville være tilrådeligt at installere døre, der åbner indad og glidende vinduer. Det ville også være en smart idé at gøre gulvet skrånende mod døren, så du nemt kan dræne vand, når du rengør kyllingekopper.

3. Det er også nødvendigt, at coop'en skal have ordentlige screeningssystemer som en tung maskeretråd. For at sikre mindst mulig fugtighed i coop'en skal du konstruere den på et højt og godt drænet område. Det skal også stå over for solen, så det tørrer op hurtigt nok, selvom det bliver fugtigt. For at beskytte kyllingen fra rovdyr som katte og hunde, begrave kanten af ​​coop med kyllingetråd mindst en fod dyb.

4. Du skal passe på at se, at du placerer kyllingfoder og vandløb på et ordentligt sted, så de ikke ødelægger alt som deres tendens. Begge bør placeres på hønsen af ​​hønsens ryg, så de når frem til det ved at strække halsen.

Endelig siger:

At opbygge dine egne kyllingekopper planer kan være meget sjovt, hvis du har de rigtige ressourcer og en ordentlig vejledning !! Brug "grønne materialer" og få smag på friske sunde æg fra din baggård. Derudover sparer du også masser af penge!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar