Moderne kylling coop

Selvom kyllinger gør et meget velgørende kæledyr, vil mange mennesker ikke overveje at have dem. Her er noget der kan få dig til at skifte mening. Det hedder The Nogg, og det blev designet af møbeldesigner og ingeniør Matthew Hayward og Creative Director Nadia Turan.

Det er formet som et æg og det var design at huse 2 til 4 kyllinger. Det er også egnet til både landdistrikter og bymiljø. Det er en god måde at opmuntre husholdningen til ved at tilføje et elegant og moderne touch til det grundlæggende kyllingekop. Når du ser det, får det dig til at tænke: hvilken var først? Kyllingen eller ægget?

MoreINSPIRATION
  • Gør-det-selv Kylling Coop
  • Påskebunny og kyllingelys
  • Hvordan man designer et kyllinghus til din have

Denne sjove struktur blev designet og håndlavet i Storbritannien ved hjælp af stærkt cedertræ og rustfrit stål til dørene. Dette gør det både resistent og æstetisk behageligt samt sikkert for hønsene.

Den nnovative glas top twists og løfter for at tilføje ventilation og det er blot en af ​​de detaljer, der gør Nogg sådan og interessant struktur med en moderne kunstnerisk touch. Og det er også nemt at rengøre på grund af den aftagelige bundbakke indenfor. Tag dine kyllinger glade. Hvem ved, måske de giver dig flere æg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar