Mary Wallis spiller med marmor til dramatisk lys fra Adelman Studio

Klare og facetterede, hvide og gennemskinnelige eller mørke og skarpe belysningsdesign af Mary Wallis har en kant på flere måder end en. Lindsey Adelman Studio i New York debuterede flere af Wallis 'nye designs på ICFF 2015. I 2014 blev Mary Wallis for Lindsey Adelman-samlingen frigivet under Adelmans vejledende øje. Hun er den første designer, hvis værk studiet har produceret. Når vi gik til ICFF, blev vi trukket til Edelman-udstillingen af ​​Edie-lysekronen - en usædvanlig og dramatisk konstruktion af ikke kun glas, men også marmor.

Edie lysekronen er en dekonstrueret traditionel lanterne. Wallis kiggede på himlen for hendes inspiration til stykket. "Ved at skubbe glasset væk fra rammen er det muligt at lag glasruderne over hinanden. Effekten er som skalaer eller fjer. De to lange skårer af glas repræsenterer fuglens halefjeder, "siger Wallis. Det væsentlige design vist ovenfor er skabt med marmor. "Vi valgte marmor på grund af dens translucens og den smukke tekstur der er forbundet med materialet. Jeg kan også godt lide ideen om at matche lysekronen til gulvet! "Tilføjer hun.

Denne version bruger håndskåret og skråt glas, der er accenteret med messing hardware. Den dramatiske sorte farvebane, både i marmor og glas, har næsten en gotisk følelse, der formidler mysterium ... måske endda et antydning af fare.

Disse vinkler ser ikke noget ud som Wallis 'mest kendte design, Light Line bordlampen. Med dette stykke skabte Wallis sin unikke ode til traditionel neonbelysning og tog den i et tredimensionelt rum.

Neon er normalt forbundet med udendørs skiltning i fedte lyse farver. Jeg elsker at eksperimentere med at bringe neon ind i en boligindstilling med subtile farver af neon. Jeg kan godt lide at tage et materiale eller velkendt objekt og samle det ind i en ny sammenhæng.

sagde Wallis, senior designer for Lindsey Adelman Studio. Oprindeligt fra Australien har hun studeret design på Central St. Martins College i London og i New York på Parsons, New School for Design og Pratt Institute.

Adelman Studio stykker

Adelman, en engelsk-storartet industriel designer, er kommet for at behandle mulighederne for at belysning mere som kunst. Efter at have arbejdet for Resolute Lighting i Seattle flyttede hun til New York i 2000 og grundlagde Butter, et lysfirma, med David Weeks. Adelman grundlagde sit eget studie i 2006. Siden da er det vokset til et hold på 20, der arbejder sammen om hvert enkelt aspekt af virksomheden.

Lad os nu se på nogle af Edelman Studio's mest kreative designs.

Forgreningsboble

Det allerførste produkt, som studiet har udgivet, er blevet dets underskriftstype: The Branching Bubble lysekrone. Denne armatur, der minder om en skovbranche, fremhæver simpelthen men effektivt den organiske natur af de blæste glasbobler. Den strukturerede base - eller grenen - er lavet af skinnende bearbejdede segmenter, der kommer sammen i en dramatisk fixtur, der er centrum for ethvert interiør.

Agnes

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Gio Marble håndvask øverst af Studio 63
  • Opdater Home Decor med Artsy New Lighting Fixtures for 2016
  • Dripps Lighting fra Yellow Goat design

Adelmans Agnes kollektion er hendes atelier tage på det populære stav lys koncept. Det blev inspireret af en fiktiv heltinde med samme navn, som var en arbejdstager i verdens ældste erhverv i 1849 Californien Gold Rush. Oprindelig opfattet som en kandelabra, står denne lysekrone version - Astral Agnes - glasrør ind for lysene. Leddelte samlinger giver glaset mulighed for at arrangeres på mange måder, så det passer til dine smag eller designbehov. Vi kan se dette tage centret over et spisebord eller som en moderne accent i en rustik indgang.

Cherry Bomb

Vi elskerCherry Bomb Collection, som er et nyt belysningssystem Adelman skabt til for Nilufar at lancere under Salone de Mobile april 2014. Messingrør kryber over væggene, forgrener i alle retninger og i nogen længde takket være modulære beslag, der giver dig ubegrænsede designmuligheder. Rørene er prikket med glødende, næsten smeltede, håndblæste mini-globes. De fantastiske uigennemsigtige blå glober i dette billede er blevet rullet i 24k guldfolie, som er en designmulighed for glasset.

Stykkerne kan installeres på væggen eller loftet, eller kombineres for at skabe en rumændrende installation. Studiet siger, at Cherry Bomb minder om en kirsebær blomst gren og designet til at belyse ofte forsømte overflader og hjørner. Uanset hvilket arrangement du vælger, er det virkelig funktionel kunst - en minimalistisk men overdådig erklæring.

Knotty Bubble

En anden iteration af bobler er denne linje, som er inspireret af japansk emballage, bøjer og shibari. DetKnotty Bubbles kollektion er et kunstigt design af knudet reb, der fanger en masse håndblæste glas "bobler" bundet sammen med knudet reb. Mens disse elementer typisk kan huske et hjem nær kysten med mere af et nautisk tema, forbedrer Adelmans stykker naturligvis en række forskellige stilarter, fra et moderne eller minimalistisk interiør til en traditionel hjemmeindstilling.Knotty Bubbles kan indarbejdes som et entydigt design til væggen som en sconce, eller som en lysekrone med et hvilket som helst antal blæst glas glober - hvert stykke virkelig enestående.

Fangekroner

I denne roman design synes glas glober at blive fanget af metalarmaturen - som om smeltekloden glider, smelter eller drypper. Aptly navngivet "Fangst, "Designet blev oprindeligt inspireret af at forestille lysekronekæden forstørre for at blive lysekronen. Design-fremad, men sjovt, samlingen samler det faste metal af armaturet med det blomstlignende glas, der ligner det, bare stoppet med at flytte. De legende sconces, lysekroner og gulvlamper kan leve op til ethvert rum, endda et børnerum.

Marina Lysekrone

Dramatisk, opmærksom på at få og slående - alle adjektiver til at beskrive dette stykke, der ville gøre en konkret udtalelse i ethvert rum. Studieets korallignende vintage messing Marina loft medaljong er hængt med pærer og glasisikaler, der skaber en armatur, der refererer til naturens mørkere side. Fusion af forgrening, dangling dolk og lyspærer gør det svært at se væk.

Adelman siger, at lysdesign er kernen i, hvad studiet gør, men at det er designere også arbejder med en udvidet palette af materialer til at udvikle produkter lige fra betonfliser til tapet. Her er to af vores favoritter:

Nysgerrighed fartøj

I det øjeblik vi så disse, var vi absolut nysgerrige. Hvilke usædvanlige propper! De æteriske håndblæste klare glasflasker har faste messingstopper, der repræsenterer "naturen er gået forkert." Skibene fremhæver elementer i naturen, såsom hybridikerner, koral, porcupine quills og menneskelige hvirvler, der bliver nysgerrigheder uden for fartøjet snarere end indeni af det. Messingstrømpen, der strækker sig ind i flasken, fremkalder så meget nysgerrighed for os som topens top.

Gold Mussel Ashtray

Lille men iøjnefaldende. Gilded endnu naturlig. Disse guld-elecroplated muslingeskaller blev samlet i Maine og formet i Brooklyn. Vi kan forestille os dem spredt på et bord blandt dine andre yndlingsgenstande eller hjemme på din kommode, de perfekte små skibe til sarte ringe eller øreringe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar