EC01 Byron Polstret lænestol af Philipp Mainzer og Florian Asche

Denne robuste men meget komfortable lænestol blev designet i 2009 af Philipp Mainzer og Florian Asche. Det har et geometrisk design og har klare og veldefinerede linjer. På trods af det robuste udseende er det faktisk et meget venligt og hyggeligt møbel. Desuden er designet ret simpelt, og det gør det muligt at blive et alsidigt emne, der nemt kan integreres på en række forskellige steder.

EC01 Byron, som det hedder, kan blive en meget behagelig tilføjelse til en traditionel eller endda moderne stue, dæk, terrasse eller det kan placeres på offentlige områder som venteværelser eller lignende rum. Byrået EC01 Byron fås i både læder- og stoffinish og endda specialfremstillet stofbelægning fås på forespørgsel. Du kan vælge mellem en række forskellige teksturer, farver og mønstre, og det gør det muligt for klienten at have friheden til at vælge den, han bedst kan lide, eller noget der passer bedst til de allerede eksisterende møbler, han har.

MoreINSPIRATION
  • Arabesk stof lænestol af Folke Jansson
  • Lord Byron Wooden Side Table
  • Soft Settanta lænestol af Enzo Berti

Lænestolen har en solid træramme og armlæn, som måler 40 x 40 mm (1 5/8 x 1 5/8 inch). Polstring er skum af høj kvalitet, der giver komfort og det kan nemt fjernes til rengøring. Sædehøjden er 400 mm (15 3/4 inch). EC01 Byron er en meget hyggelig lænestol og det virker særligt velegnet til læsning af hjørner eller biblioteksområder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar