Folding Cruiser Lænestol af Marina Bautier

Jeg har altid været fan af folde stole, især dem, som fiskerne bruger. De har et bestemt design, der skal være meget tiltalende. Jeg finder også dem meget praktiske, da de kan foldes eller udfoldes til enhver tid på få sekunder. Dette giver brugeren mulighed for enten at skabe plads til mere ledig plads, da stole kan opbevares et eller andet sted, eller at give yderligere siddepladser til gæsterne, hvis en sådan situation opstår.

Her er en sammenklapningsstol, der blev designet med de samme principper som de enkle fiskestole, men det har et mere udførligt og elegant udseende. Det hedder Cruiser og navnet passer meget godt. Fordi det er en foldet stol, kan du nemt pakke det og tage det med dig hvor som helst du går. Det blev designet i 2010 af Marina Bautier, og det har et meget robust men behageligt udseende. Rammen er lavet af lamineret egetræsfiner med dele i massiv eg, og den har også en polstret pude til ekstra komfort.

MoreINSPIRATION
  • Enkel og alsidig Piana Folding Chair
  • Farverigt polstrede foldestole
  • Åbn dit opholdsstue med foldede terrassedøre

Det har et afslappet udseende, og det gør det meget alsidigt. Det kunne gøre en god tilføjelse til en moderne, moderne og endda traditionel stue, spiseplads eller endda terrasse, dæk eller have. Fordi det er nemt at folde og udfolde sig, kan lænestolen hurtigt flyttes rundt og tages udenfor, hvis man ønsker at tilbringe lidt tid tættere på naturen eller at have en kop kaffe derpå, hvorefter man bare kan tage den inde. Den er tilgængelig i brun eller grå, både stille og neutrale farver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar