"Good Luck Charlie" Home Interior

Perioden jeg var gravid, besøgte jeg en af ​​mine venner, der havde to børn. Hun fortalte mig, hvordan hun lykkedes at kende alle tegneseriefigurer og tegneseriekanaler, da hun har boet hjemme hos de to børn. Det samme skete for mig nu. Jeg kan fortælle dig alle tegneseriekanalerne, min datter ser og endda nogle af hendes favorit tegnefilm og deres tegn. En af disse kanaler er Disney Channel.

Her kan du se fantastiske tegnefilm og nogle interessante shows. Et af showsne hedder "Good Luck Charlie". Hele historien er omkring Duncan-familien og dens medlemmer. Amy / Mom (en sygeplejerske), Bob / Dad (en eksterminator), PJ, Teddy, Gabe og Charlie. I hver episode optager Teddy (den ældste Duncan-datter) en video dagbog til Charlie (familiens "overraskende baby"), når hun bliver ældre med råd om at være teen i Duncan-familien.

Deres hus er en rigtig attraktion og ekstremt farverig. Der er brugt levende kombinationer af farver som: turkis, grønne, gule, appelsiner og brune. Mønstrene af forskellige slags og forskellige teksturer glemmes heller ikke. Der er en pejs i siddepladsen, på bagsiden af ​​stuen, sektioner af wainscoting, og endda et par shingled vægge. Måske er et interessant emne repræsenteret af tilstedeværelsen af ​​insektrelaterede tilbehør, der vises på væggen. Deres nærvær er en logisk forklaring, hr. Duncan er en eksterminator.

MoreINSPIRATION
  • Tror du på held? At bringe lykkens symboler ind i hjemmet
  • Det usædvanlige "Freezer Fridays" doodle album af Charlie Layton
  • Børne tæpper med tegneseriefigurer på

Køkken er også et sted, som værd at nævne. Her kan du se de store vinduer, tavlen på køleskabet eller de farverige møbler, som de blå stole nær rundbordet.

Kælderen er også et attraktivt sted. Du kan bemærke murstenene, træbjælkerne, tavlen på væggen og den store lågedør. Et andet sted, du måske er interesseret i, er Teddy's værelse. Her er der en dejlig seng på en hævet platform, nogle JA puder, du måske kan lide og keramik på boghylden, som også synes interessant.

Hvis du stadig ser dette show, kan du fortsætte din udforskning og bemærke nogle andre interessante ting relateret til deres hjem. {Fundet på 7thhouseontheleft}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar