Grøn Aydin Rug

Jeg må indrømme, at tæpper aldrig var mit stærke punkt. Det er ikke som om jeg ikke kan lide dem, fordi jeg gør det men sandsynligvis fordi jeg har nogle fordomme vedrørende tæpper. Efter min mening bør et tæppe bruges på steder, der er lidt mere intime, fordi du kan nyde godt af deres varme og den snurre følelse, når du går barfodet. For mig er et tæppe en meget personlig ting, ikke fordi det betyder noget, men fordi jeg Jeg er i en særlig følelsesmæssig rækkefølge, når jeg går på dem.

Soveværelset var det nærmeste eksempel jeg kunne få, og den med de mest argumenterede. Jeg elsker at vågne om morgenen før mine veninder og gå på toilettet, vaske op osv. Så laver jeg en sandwich eller en morgenmad i sengen og bringer den til hende og lægger hende fast i mine arme mens du ser TV. Som du sikkert kan fortælle, bliver jeg en anden person, der elsker intimitet og varme snuggling steder.

MoreINSPIRATION
  • Tre tæpper vi elsker denne sæson
  • Bliv varm denne vinter med en uldtæppe
  • Shaggy tæppe fra Carpet Vista

For mig gør tæppet det: det bidrager til det særlige miljø. Dette tæppe betyder noget, men ikke for mig. Hvis du kan lide det, skal du vide, at dette stykke er håndlavet i Indien fra ren uld; og hvis du ser tæt nok, vil du se, at hele stykket faktisk er lavet af mindre tæpper, der sys sammen og skaber en flot patchwork overflade. Også farverne vil falme over tid, men det er almindeligt for naturlig uld, især hvis du vasker det meget ofte eller solen rammer den direkte. Tilgængelig for 190 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar