Haus M er huset afvikling af hældningen

Nogle gange er egenskabens egenskab den faktor, der bringer op unikt formede strukturer, der er et ægte øjenlys. Haus M ved Titus Bernhard Architekten er et glimrende eksempel på en struktur, der er unikt formet bare på grund af den nordvendte skråning af ejendommen.

Arkitekterne var nødt til at forhandle hældningen ved at hæve to historier for at nå det flade haveniveau, og dermed kalder de det 'husvindende skråning'. Husets komplekse geometri var imidlertid ikke en hindring i at dele huset i zoner. Belysning blev også givet meget vigtig, da sidelys er tilladt fra syd og øst, mens overliggende lys kryber ind fra nord og øst sektioner.

MoreINSPIRATION
  • North Georgia House Afsluttet af D.O.C Ubegrænset
  • Et hus på en skråning forbinder sine omgivelser gennem en glas elevator
  • Elegant nyindrettet hus i Holland

Dette sted er en arkitektonisk skønhed. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

Det naturlige miljø er udsøgt. Og der er alle mulige interessante og smukke detaljer om dette sted. Det er et godt sted for afslapning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar