Home Decorating Style til at vise din personlighed

At finde den rigtige stil, når du dekorerer dit hjem er en af ​​de sværeste ting at gøre. Men der er ingen grund til at se meget langt, når man søger efter inspiration. Det hele skal komme indefra. Stilen skal afspejle din personlighed ellers vil du ikke være komfortabel i dit eget hjem.

Hvis du sætter pris på komfort, dekorere dit hjem med en afslappet og afslappet stil. Få en sofa, der er komfortabel, en hængende stol og få det hele til at føle sig afslappende.

Hvis du er den type, der kan lide stærke kontraster, kombiner så to eller flere stilarter. For eksempel, prøv en rustik-industriel indretning med en smule moderne glamour. Det er alt i detaljerne.

En munter og boblende person kunne vælge at dekorere deres hjem med friske og levende farver. Bare se hvordan inspirerende dette rum er med alle pops af gul, blå og pink og den hvide surround.

Familie kommer først for de fleste mennesker, og du kan vælge at vise din kærlighed og værdsættelse for din egen familie ved at vise indrammede billeder på husets vægge. Hallen eller trappevæggen er begge gode steder til det.

MoreINSPIRATION
  • Sådan opdager du din egen boligindretningstil
  • Stil dit hjem i julen
  • Sådan finder du din stil, når du dekorerer et juletræ

Få dit hjem til at se og føle dig elegant og elegant. Det er et spørgsmål om at kombinere de rigtige materialer og vælge de rette teksturer. Også de små ting spiller en vigtig rolle i at definere den overordnede indretning.

Vedtag en luksuriøs og afslappet tilgang og spil med teksturer og varme, jordiske farver for at skabe en indbydende stemning. Det er et udseende, der passer til både moderne og rustikke decors. {Found on theuncommonlaw}.

En lys og funktionel indretning passer til små rum. Så hvis du giver stor værdi til disse aspekter, dekorere en lille stue, soveværelse eller køkken med masser af hvid kombineret med andre lyse farver accenter og prøv at finde et layout, der først og fremmest er funktionelt. {Fundet på twinkleandwhistle}.

Hvis dette er den stil, der definerer dig, så prøv en enkel indretning, der også inviterer. Indsæt kun de absolut nødvendige stykker og vælg dem omhyggeligt. Vær opmærksom på materialer, størrelse, finish, farve og tekstur.

Prøv en beach-stil tilgang, hvis du vil have et rum at se frisk, luftig og indbydende. Det er en stil, der passer til dem, der nyder at føle sig fri og have en positiv attitude. {Found on kellymcguillhome}.

En moderne indretning med minimalistiske funktioner er en alsidig stil. Det er fantastisk til de typer, der er organiseret og nyder rene og friske hjem. {Fundet på boutiquehomes}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar