50 Creative Home Organization Ideas

Hvis dit hjem altid ser ud til at være rodet og rodet, så har du et problem - og det vil sandsynligvis være til gavn for nogle ideer til hjemmeorganisation.

Måske har du for mange ting, eller du har ikke nogen steder at sætte alle dine ting væk. De fleste boliger kommer ikke med alle de organisatoriske værktøjer, du har brug for, så ofte bliver du nødt til at blive kreativ og finde ud af, hvad der virker til både dine lagerbehov og din plads.

Start med at tage en tur rundt i dit hus. Hvilke typer varer er der på dine gulve og tællere eller slunges på bagsiden af ​​stole og på tværs af borde? Du kan muligvis have et system af organiseret kaos foregår, men det er sandsynligt, at du foruden at have ufortrødte boligkvarterer også røver dig selv om plads, der kan bruges til andre formål end midlertidig opbevaring.

Har du undgået hosting den middagsselskab, fordi din spisestue er fuld af alle dine ejendele, der ikke har noget andet sted at gå? Hvornår var den sidste gang, at stolen virkede som en stol i stedet for et kappestativ?

Du vil oprette lagerplads, som du rent faktisk vil bruge, så gør dit opbevaringssystem forsætligt. Fra uventet opbevaring i små rum til kloge og innovative ideer, kunne vi lide disse organisations tips til at udnytte potentielt ubrugte eller underudnyttede lagerrum.

Her er vores top hjem organisation ideer.

Under sengen

Du kan måske allerede bruge foden eller pladsen under din seng til at gemme ejendele, men du kan ikke udnytte det fuldt ud. Nogle senge og hovedgavl kommer med skuffer og hylder, men hvis din ikke gør det, så er der mange måder at lave dit eget.

Opbevar sæsonbetonede genstande, som fede vintertrøjer eller sjældent brugte ejendele, i dybe glidende underlags skuffer som denne fra Amazon. Hvis du ikke har købt en seng endnu og er kort i rummet, skal du kigge efter et stykke med opbevaring indbygget.

Under trappen

Der er to måder at kigge på under trappeopbevaring: Du kan bruge trappen selv som funktionelle skuffer eller bruge de vinkler og ubehagelige rum, der er skabt af en trappe for at tilpasse din opbevaring. Den første mulighed kan være dyr, men det giver en enorm mængde lagerpotentiale.

Integreret i Møbler

Hvis dit rum er lille, så er det en god ide at se på møbler, der kan tjene flere formål, uanset om det er en osmannisk, der fordobler som tæppeopbevaring eller en sofa, der holder fjernbetjeninger og andet kaffebordsløbe ude af vejen.

På væggene

Ikke alle hjem er udstyret med indbyggede moduler til nøglefærdige lagringssystemer, hvilket betyder at du skal oprette din egen. Hvis gulvpladsen er begrænset, er det en mulighed at overtage en væg (eller en del af det) for at skabe gulv til loft hylder, enten ved at konfigurere dem selv eller købe en enhed som LAX-serien Bookshelf af MASH Studios (tilgængelig ved 2modern).

Måske er det bare et spørgsmål om at få din cykel ud af indgangen ved hjælp af et vægmontering. Uanset hvad du har brug for, er der typisk en masse vægplads i dit hjem, der kan udnyttes til at tilføje ting som hængende hylder, kroge eller hele opbevaringsenheder.

skabe

Ikke hvert soveværelse har et skab. Selvom din gør det, kan det ikke være designet på den mest effektive måde. Hvis dit soveværelse gulv er dækket af bunker vaskeri, er det måske på tide at genskabe, hvordan man skal ordne dit skab, hvad enten det betyder at tilføje en anden bar til at hænge tøj eller integrere et system med hylder og skuffer.

Husk at tjekke vores galleri ovenfor for mange flere ideer, tips og eksempler på hjemmesiden!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar