Et hus i Wyoming fanget mellem bjerge og en damp

Beliggende i Wyoming på en side indrammet på den ene side af bjergkæden og på den anden af ​​en bane, var dette hus stort set formet af dets omgivelser og delvist af de lokale bygningsregler. Det var et projekt af arkitekterne på Dynia, en lokal studie.

Landskabet og omgivelserne generelt spillede en vigtig rolle i bestemmelsen af ​​husets orientering, form og design. Arkitekterne gav det to typer rum med to forskellige lofthøjder. Husets sociale rum er placeret i højere volumen, mens de private er placeret på to niveauer i andet volumen.

Placeringen af ​​de to typer af mængder var også strategisk i forhold til landskabet. Du har højere volumen mod bjergkæden og det nederste niveau mod haven og strømmen. På denne måde etableres et stærkt forhold mellem huset og landskabet omkring det.

MoreINSPIRATION
  • Et hus med udsigt over en canyon og et tag der efterligner bjergene
  • Moderne Meadow Refuge i Spanien med udsigt over bjergene
  • Hus mellem bjerge og hav af Alfredo Resende Arquitectos

Forholdet mellem det indre rum og det udendørs er også stærkt. Den L-formede grundplan rammer en dejlig gårdhave og for at beskytte det indre rum fra overdreven sollys og samtidig sikre en glat overgang skabte arkitekterne en skillevæg af træ og glas.

Inde i huset er indretningen og stemningen varm og indbydende. Træ dækker loftet og nogle af væggene, mens store vinduer afslører den smukke udsigt og forbinder rummene til naturen. På trods af enkelheden af ​​paletten af ​​materialer og den neutrale karakter af de anvendte farver og teksturer, er indretningen levende og spændende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar