Et roligt hjem fanget mellem en flod og et bjerg

Et sted nær Gapyeong i Sydkorea er der et roligt lille sted med udsigt over Burkhau-floden på den ene side og de nærliggende bjerge på den anden. Det er her, at et par besluttede at placere deres drømmehjem. Huset blev designet og bygget af OBBA i 2017 og tilbyder i alt 352 kvadratmeter boligareal. Kunderne ønskede let adgang til webstedet og et omgivende miljø, der ville give dem mulighed for at nyde fred, ro og en rolig og afslappet atmosfære væk fra støj og trafik.

Huset omfatter sine omgivelser og er smukt integreret med landskabet. Det klatrer på skråningen og byder på panoramaudsigt mod floden, mens bjergene skjuler det på den modsatte side. På trods af den fjerntliggende beliggenhed er huset ikke åbent for udendørs. Det har store vinduer og glas glasdøre men kun få og i strategiske rum. I det store billede er behovet for privatliv og intimitet lige så vigtigt som forholdet til omgivelserne.

Strukturelt set er huset organiseret på to niveauer med forskellige grader af privatlivets fred. Det udnytter landskabet ved at invitere naturen til det lavere niveau og ved at indramme de fjerne udsigter smukt på det øverste niveau. Det lavere niveau er et område designet til underholdning og sociale aktiviteter. Et særligt træk er sættet med udvendige trapper, der er dobbelt som planter og udgør en slags terrasseret have, der hjælper med at bringe det udendørs tættere på de interne funktioner.

MoreINSPIRATION
  • Rimrock House står mellem et bjerg og en flod
  • Et hus fanget mellem havet og junglen omfavner dem begge
  • Et familiehus ved foden af ​​et bjerg i Argentina

Opholdsstuen er et åbent og lyst rum med moderne vægkonst og en palette af farver og materialer inspireret af naturen. En lang blå sofa niveauer med gulvet bagved det, er det vigtigste møbel er dette sunkne opholdsområde. En sommerfugl stol fungerer som et stilfuldt accent stykke. Dette loungebar er indrammet af store vinduer, der har udsigt over haven og den tilstødende udendørs terrasse.

Køkkenet og et moderne spiseplads deler et rum mod nord og har mindre vinduer og hyggelige og indbydende decors. Det øverste niveau har et opholdsstue i centrum og et soveværelse og en studie mod syd. I øst er der et musikstudio. Afsætningen af ​​disse funktioner er blevet omhyggeligt overvejet og strategisk etableret baseret på kundernes ønske om rolige afslapningsområder samt passende pladser til underholdende gæster.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar