Hus med en uventet form Design: The Letterbox House

McBride Charles Ryan skabte et hus, der ligner en brevboks i fronten og fortsætter med at forvandle sig til en smuk åben veranda i ryggen. Hele konceptet drejer sig om det australske dobbeltbehov at være indenfor såvel som udenfor. Den udtrykker den naturlige følelse af en canyon og alle sanser, den kan vække: Den søde lugt af en frisk brise, den klare himmel på en solskinsdag, den blæsende følelse på din hud. Alle disse sanser bringer en ny dimension i arkitekturen og overrasker de mennesker, der bor i dette hjem med gradvis kærlighed til designet. Guld på ydersiden, det føles næsten som om dette hjem er vokset fra ejerne kærlighed til stranden.

Denne boligbygning bygget på en beskeden forstæder strand hjem skala fortæller historien om et sommerhus åbnet for gæster fra alle vinkler. Der er ingen hoveddør i den klassiske forstand, men der er følelsen af ​​et åbent rum, der inviterer dig til at nyde den gyldne solskinnes udvendige såvel som det moderne og indbydende interiør. Der er en mur inde, der fanger glæden ved at leve i dette usædvanlige hjem: den røde mur. Dette vil være skaberen af ​​en familiehistorie. Alle hylderne er opbygget ved at huske ideen om at samle mursten fra stranden og væve dem i dine minder. Sammen med det sandede åbne rum, der omgiver huset, sætter alle de subtile påmindelser af stranden dig i et afslappet humør og hjælper strømmen af ​​kreativitet til at løbe gennem bygningen, ligesom brisen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar