Sådan opretter du et underholdningscenter fra gulv til loft

Nogle mennesker kan ikke godt lide at lægge huller i deres vægge, enten fordi de er bange for, at de ikke vil kunne dække dem efter det, eller fordi de ikke har lov til at gøre det. Dette stykke er resultatet af præcis en af ​​disse situationer.

Ejeren af ​​denne lejlighed havde brug for en måde at montere fjernsynet et sted, men lejlighedskomplekset havde strenge regler om det. Dette er et underholdningscenter, der blev oprettet uden at sætte et enkelt hul i væggen, loftet eller gulvet. Materialerne, der bruges til at oprette det, omfatter et Broder-hylder system og nogle Lack væg hylder.

MoreINSPIRATION
  • The Nightfly Underholdningscenter til stuen
  • Moderne Underholdningscenter Design Idéer til din næste makeover
  • Minimalistisk Logan underholdning buffet

De første to broderindlæg blev brugt med højdeforlængelsesposten og fodfæstet på hver fod. De blev derefter plumbed og forbundet med to tøj skinner. Et stykke krydsfiner blev skåret og anbragt mellem stolpen. Krydsfiner er farvet sort og huller er blevet boret, så krydsfiner kan monteres på tøjskinnerne. Mounten til tv'et er boltet til stykket krydsfiner. Derefter blev væghyllerne brugt til at tilføje noget mere opbevarings- eller displayrum. Alle mediekomponenterne passer på hylderne, og kablerne er alle i ryggen. Dette kreative underholdningscenter er både holdbart og smukt flotte. Det er ikke det ideelle, men det er perfekt til denne lejlighed. {Fundet på ikeahackers}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar