Sådan spare penge på denne Thanksgiving Holiday

Hvis du elsker Thanksgiving for det store bountiful måltid, men ikke nyder den store mængde af din tegnebog, er du ikke alene. Ferien sætter altid på tanken om udgifter og stress! Hvad med nogle måder at reducere dine omkostninger og stadig nyde den festlige ferie? Fra ferien måltid til at have familie og venner tonehøjde i, her er tips til at spare penge denne Thanksgiving ferie.

  • Få alle involverede: Tro det eller ej, dine gæster kan sætte pris på dig og beder dem om at låne en hånd til Thanksgiving måltid og forberedelse. Bed venner og familie med at bringe mad, spisestue, dekorationer eller endda en flaske vin. Du kan spare penge og dine gæster vil føle sig taknemmelige for at hjælpe.
  • Planlæg tidligt: Jo før du begynder at tænke på menuen, dine gæster og dit hjem, jo ​​hurtigere kan du spare penge. Har du nogensinde hørt sætningen 'Money is Time'? Besøg købmandsforretningerne nu og begynd at købe ingredienser til dine yndlingsretter. Kog et par måltider og fryse indtil et par timer, før du har brug for dem! Dette vil igen spare tid og penge ved ikke at vente til sidste øjeblik.

  • Køb i ikke-købmandsforretninger til salg: Mange husholdningsbutikker har et fødevarerelateret område af deres butik. Overvej at shoppe i disse butikker for dåse og ikke-letfordærvelige fødevarer, der kan være på rabat. Du kan muligvis købe dekorationer, dåsefoodvarer på ét sted!
  • Forenkle din menu: Mens vi alle gerne vil føle sig som professionelle kokke på Thanksgiving og bruge gourmet ingredienser, kan menuen enklere være billigere. Kig gennem dit spisekammer og se om der er varer du kan erstatte pricier dem. Overvej at købe generiske over populære højt prissat mærker, når du handler til dagligvarer.

  • Kog over færdigpakket: Generelt er omkostningerne ved at købe en færdigpakkede madvare mere end de ingredienser, det koster at lave dem. Hvis du er praktisk i køkkenet, kunne prisen på en butik købt frosset tærte gå i retning af 3 sidevarer til din feriemåltid. Spar penge og lav det selv!
  • Lad børnene pitche i: De fleste børn nyder at lave mad, især omkring ferien. Lad dem hjælpe dig med at lave desserter som cookies og kager for at spare penge på at købe dyre desserter. Den tid du bruger med dine børn er uvurderlig, og du vil danne ferieminner til at vare i de kommende år.
  • Kog mindre: Ferie måltider er berygtede for at have rester. I stedet for at have en uges værdi af madrester, hvad med kok mindre i begyndelsen? Dette vil spare dig penge, og kan også hjælpe din talje! Der er trods alt meget flere feriefødevarer til at nyde denne sæson.

Thanksgiving underholdende behøver ikke at være synonymer med at være dyrt og pung tømning. Brug disse omkostningsbesparende tips til at bringe besparelser til din ferie og lindre stress. For flere omkostningsbesparende tips overveje at invitere mindre folk til dit måltid, eller spørg folk om at RSVP for at forhindre overplanlægning og madlavning. Hav en god ferie og spar penge også!

Freshome Reader fortæller os dine tips til hvordan du sparer penge på ferien!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar