Sådan slår du dit soveværelse til en luksuriøs retreat

Med stress og det høje liv, som vi alle lever i, er dit soveværelse det eneste sted at virkelig glemme livet. Dit soveværelse er hvor du slappe af, slappe af og genoplade den næste dag. Hvis du kunne gøre dit soveværelse til et luksuriøst tilbagetog, ville du ikke hoppe ved muligheden? Gennem belysning, stoffer og spa inspireret indretning, kan du komme hjem til et soveværelse, som du drømmer om hele dagen! Se om disse tips hjælper dig med at gøre dit soveværelse til det tilbagetog du altid drømte om.

  • Har flere kilder til lys: Belysning i dit soveværelse kan gøre forskellen mellem et sterilt rum og en beroligende fristed. Indbygget belysning i dit soveværelse giver en jævn glød i modsætning til et lysstofrør. Brug sidelamper til opgavelys, og overvej at installere en lysdæmper til overbelysning. Ved at styre belysningen i dit soveværelse kan stemningen gå fra lyse og energiske til beroligende eller romantiske.
  • Lav din seng i fokus: I dit soveværelse tager sengen foran og midt på scenen, som det burde. Bestem hvilken retning du nyder at sove og vågne op til. Til morgenmænd er sengen mod vinduet et velkomment sted. For nattugler fungerer sengen mod en accentvæg og sammen med vinduets væg fungerer bedre. Jo mere du nyder sengen og dens position i dit soveværelse, desto mere afslappet vil du føle i rummet.

  • Brug beroligende farver: Natur inspireret er beroligende farver og afslappende. Moss greener, friskvand blues og sand inspireret tans gør menneskekroppen vender tilbage til naturen. Derfor har spaerne normalt de farver, der findes i naturen. Ligeledes i dit badeværelse, bære disse farver i dine håndklæder, tæpper og indretning.
  • Overdådig på komforten: Når man vælger sengetøj, siger man 'du får hvad du betaler for'. Køb de højeste trådtællingsark, du har råd til! Ark vil gøre forskellen i din sovende oplevelse. Luxury hotel beds feel heavenly på grund af deres vidunderlige strøelse. Fluffy dyner, puder hovedet synker ind, og lagner, der føles luksuriøse vil gøre dit soveværelse føles på samme måde.

  • Beroligende lyde: Foretrækker du blød klassisk musik, eller foretrækker det bløde trickle af vand, der flyder i en nærliggende springvand? Lav en stemning i dit værelse med musik, der slapper af og forynger. Meditation bliver populær i soveværelser, og afslappende naturlyde kan hjælpe dig med at fokusere og blive centreret. Afhængig af din musikstil bringe beroligende lyde ind i dit soveværelse og transportere dig ind i en anden tilstand af velvære.
  • Lad dit helligdom lugte himlen: Lys røgelse, og olier som lavendel tilsat til din pude vil hjælpe dig med at elske dit soveværelse. Friske blomster og naturinspirerede dufte er den hårde berøring til dit luksuriøse tilbagetog. Åbn vinduerne og lad frisk luft komme ind i dit rum rutinemæssigt for at bringe naturlige briser og cykle i frisk luft for din krop og sind.

Dit soveværelse skal være det eneste sted, hvor der ikke er nogen bekymringer, og verden står stille, indtil du er klar til at deltage igen. Brug disse nyttige tips til at gøre dit gennemsnitlige soveværelse til et tilbagetog, der er afslappende og luksuriøst. Når det er muligt, engagere så mange af sanserne ind i dit værelse for at opleve ro og fred. Når du gør det, vil du spekulerer på, hvad du tog så lang tid! Freshome Reader hvordan ændrer du dit soveværelse til et luksuriøst tilbagetog? I slutningen af ​​en lang dag, hvad gør dit soveværelse det perfekte sted at være? Efterlad dine kommentarer nedenfor, vi vil gerne høre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar