Sådan bruger du graffiti til at give karakter til dit hjem

Graffiti bliver mere og mere populært som værktøj, vi bruger til at bringe gamle bygninger og kedelig struktur tilbage til livet eller til at personliggøre facaderne af butikker og gøre dem mere indbydende. Men der er en anden måde at bruge graffiti på: i dit hjem. Det er ikke den type indretningsredskab, vi ofte bruger, fordi at sætte graffiti på dine møbler eller stuen vægge er en rigtig fed bevægelse, og det kræver en speciel person at gøre det. Men hvis du er åben for sådanne indretningsstrategier, kan du oprette nogle rigtig flotte designs og give dit hjem masser af personlighed og karakter.

Ved ikke, hvordan man gør dit badeværelse mere interessant og hvordan man får det til at skille sig ud? Hvad med nogle flotte graffiti på væggene? Det ville helt sikkert give dit badeværelse wow-faktoren.

Dækning af en af ​​væggene med graffiti eller endda mere end en kan være en virkelig cool bevægelse til et hjemmebiografrum eller et spillerum. Forestil dig at spille videospil herinde. Det ville virkelig være fantastisk.

Og taler om spillelokaler, her er en cool en. En af de større mure var helt dækket af farverig graffiti, og det ændrede hele indretningen og stemningen.

Du kan også introducere graffiti i nogle af de andre værelser. For eksempel kan du give dit køkken et plus af karakter med en brændvidde og nogle dristige farver og sjove former.

Spisestuen kunne også bruge et strejf af farve. En interessant ide kan være at skabe et bybillede på en af ​​murene med graffiti, hvis rummet ikke tilbyder nogen ekstraordinær udsigt.

Og så er der også gangen, et andet rum, der normalt er almindeligt og enkelt og uden personlighed. En graffitivæg ville hjælpe med at ændre det.

Brugen af ​​graffiti i soveværelset er heller ikke af spørgsmålet. Det kan noget simpelt og blomstrende for at fremkalde et afslappet humør, og du kan bruge væggen bag din seng, så du ikke står over for graffiti, når du slapper af i sengen.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan svampe mure kan give dit hjem karakter
  • Hvordan man giver karakter til et soveværelse med maleri over sengen
  • Sådan bruger du mal til at tilføje karakter til dit hjem

Dæk vægge i kælderen med graffiti, og stemningen vil ændre sig på et øjeblik. Du kan omdanne dette rum til en virkelig cool mandhule, i hvilket tilfælde graffitiets vægge passer ind lige ind.

Graffiti vægge fungerer bedst i byrum, så lejligheder er virkelig din bedste mulighed. I en lejlighed kunne ethvert rum lave en graffiti mursten.

Graffiti behøver ikke nødvendigvis at være på dine vægge. Du kan også ramme det. Du kan bruge graffiti kunst til at dekorere væggene på en gang for eksempel.

Lav en kølig vægmural til børnenes værelse og personliggøre deres plads med graffiti. De kan vælge temaet, og du kan give det nogle få stilfulde touch ups.

Graffiti er ikke kun for drenge. Et rosa og girly rum kan også gøre en graffiti mur ser fantastisk ud. Det store er, at du kan tilpasse designet med hvad det er, du kan lide.

Tilføj et stænk af farve til et soveværelse, men hold resten af ​​indretningen så enkel som muligt. Det er så dejligt, at dette soveværelse har en sort, hvid og grå palette og det farverige hjørne.

Ikke en fan af tv'et i stuen? Du kan have nogle graffiti på væggen, hvor tv'et normalt ville stå. Alle vil stadig blive trukket til stedet, men af ​​en anden grund.

Og selvfølgelig kan graffiti også bruges til at tilpasse dit hjems udvendige vægge.

Og som nævnt i begyndelsen kan steder som restauranter og butikker nemt integrere graffiti i deres indretning. {Found on yatzer}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar