IN-OZ moderne sovesofa

Hvis du havde problemer med at vælge den rigtige sofa til din stue, så tag et kig på denne og måske finder du det passende for dig og din familie. IN-OZ sofaen er et moderne møbel, der præsenterer et simpelt design, selv minimalistisk. Designerne fokuserede på det funktionelle aspekt, men de forsømte heller ikke udseendet.

Med et genialt design er IN-OZ sovesofa et ekstremt alsidigt møbel. Dens design gør det muligt at bruge det på flere forskellige måder til forskellige sidestillinger og anvendelser. De stykker, der udgør sofaen virker som puslespil og de kan bruges uafhængigt og derefter sættes sammen igen. Det betyder, at uanset hvilken situation du befinder dig i, har du altid et behageligt sted for dig og dine gæster.

Sovesofaen har aftagelige og justerbare stykker, som kan bruges til at øge brugernes komfortniveau. Det giver dig også mulighed for at justere sofaens form og størrelse efter dine behov. Sofaen kommer kun i sort. Rammen er lavet af rustfrit stål, så det er både sikkert og holdbart. Sofaen er meget komfortabel og hyggelig, perfekt til enhver stue. På grund af det enkle design ville det se godt ud i et moderne eller moderne hjem, men det er op til dig. Tilgængelig for $ 1340.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar