Utrolige tusindbølger Villa i Hawaii

Maui Island repræsenterer en af ​​de smukkeste af de hawaiiske øer, der har så mange attraktive steder, der tager vejret. En af disse dejlige steder kaldes Ka'anapali og her kan du nyde en smuk ejendom ved navn Thousand Waves.

Thousand Waves er en acre, 11.000 kvadratmeter ejendom, et sted, der omfatter otte soveværelser, to huler og ni ½ badeværelser, et stort skærmmedie rum, billardrum med bibliotek og bar, indendørs gym, central air condition, lyd og sikkerhedssystem, gated indgang med garage, asfalt og parkering for tre. Det er en Eden-have, som efterligner en indonesisk indretning, og hvor du kan nyde al den komfort og den fantastiske udsigt over havet, som dette sted kan tilbyde dig.

Bygningen ser meget eksotisk ud, har to niveauer og nogle imponerende indretninger, som gør dig til en del af den uimodståelige indretning. De massive værelser af natursten, det vidunderlige træværk, de brugerdefinerede håndskårne møbler eller de farverige artefakter er blot nogle af de ting, der kan forbløffe dig og føle sig overvældet af sådanne skatte. Den vidunderlige solnedgang, den fantastiske pool eller faklerne, der bruges udendørs om natten, vil fascinere dig!

MoreINSPIRATION
  • Lahaina View Villa i Hawaii
  • Lahaina View-et behageligt eksotisk sted i Hawaii
  • Luksus Paradise Cove Estate i Hawaii

De hvide vægge er kontrasteret af den massive naturlige træfarve på de moderne eller gamle møbler, der vises overalt, eller de farverige sengetøj, der bruges i hvert soveværelse. Accenter af grøn, blå, lilla eller rødt afslutte disse varme interiører, som får dig til at føle sig afslappet og fortryllet af alle eksotiske detaljer.

Thousand Waves er et sted, hvor du helt sikkert kan glemme alle dine problemer og bekymringer om dagen og endda prisen du skal betale her fra $ 6400 til $ 12666 per nat.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar