Interessant Minimalistisk Multifunktionel UFO af Fabien Franzen

UFO-uidentificerede flyvende genstande. Denne betegnelse gør dig til at tænke på alle de mærkelige ting som flyvende tallerkener, rumskibe, udlændinge eller mystiske mousserende genstande, der ser ud til at dukke op på himlen. Der er mennesker, der er fascineret af alle disse mystiske ting og lader dem inspirere til forskellige former for kreationer.

Det er også tilfældet med Fabien Franzen, der blev inspireret af de samme uidentificerede flyvende genstande og designet dette interessante minimalistiske multifunktionelle UFO-objekt. Faktisk er det en samling kaldet UFO. Den består af alle slags skåle, som kan kombineres på forskellige måder, så du kan få nogle specielle dekorative objekter, afføring eller et sofabord. Du kan bruge din fantasi og skabe en skulptur eller andre genstande, som du kan bruge til dit hjem.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk og multifunktionelt bord
  • HEMNES Kaffebord fra IKEA
  • Minimalistisk og multifunktionelt bord / konsolbord

Alle disse dele af samlingen er tilgængelige i forskellige nuancer, så du kan matche dem med dit interiør. De kommer i nuancer som naturligt træ, gråt træ, sort eller lilla glas. Nu har du chancen for at få nogle mystiske genstande i dit hus, der vil vise sig meget nyttigt og attraktivt for alle medlemmer af dit hus. Forestil dig selv et dejligt sofabord, der tager form af en flyvende underkop eller en skål, der gør dig til at tænke på et sjovt ansigt af en fremmed!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar