Kaleidolight til udendørs belysning

Kan du forestille dig, hvordan det ville være at have din egen private konstellation på muren på dit hus, når du bliver ude i haven eller gårdhaven i de varme sommernætter med en klar himmel? Du kan endda vælge farven på dine stjerner og deres nummer. Hej, du behøver ikke at vågne op, da du ikke drømmer - det er rigtigt, og det kaldes Kaleidolight, en slags ordkombination mellem kalejdoskop og lys.

Dette er faktisk modulær glasbelysning, fordi den konstellation, jeg kun drømte om, er lavet af mange glasrør i forskellige farver eller har samme farve til en mere kraftfuld visuel effekt. Alle disse rør fastgøres derefter i husets væg på ydersiden ifølge et forudbestemt mønster.

MoreINSPIRATION
  • Bocci Vedhæng Belysning
  • Dripps Lighting fra Yellow Goat design
  • Sådan vælger du udendørs belysning for at oprette kontaktpunkter

På denne måde vil du være i stand til at have forskellige oplyste mønstre på muren på dit hus, takket være Ali Ganjavian. Han var den der skabte dette glasrør med et aluminiumlåg og en indvendig aluminiumsledning, der får glødelampe og støder på glaset af forskellige farver, der omgiver det. Alle disse rør går så ind i væggen og bliver fikset der, men den skabte visuelle effekt er fantastisk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar