Mesmeriserende hus med mange detaljer

Dette lejlighedshus er indrettet med fremragende interiør med mange detaljer, som giver den en behagelig personlighed. En moderne designidee er blevet blandet med traditionel stil for at skabe imponerende interiør. Huset er opdelt i forskellige zoner ved ansættelse af forskellige boligelementer.

Elegant træmateriale er valgt som gulvmateriale til stuen, køkkenet og spisepladsen, hvorimod et væg til væg tæppe er blevet installeret i soveværelset. Selv om hvert aspekt af huset er blevet dekoreret med mange detaljer, men dekoration er stadig pæne, ædru og tiltalende.

MoreINSPIRATION
  • Detaljer Gør forskellen
  • Mesmeriserende sort og hvidt hus
  • Notting Hill House Interior af Staffan Tollgard Design Group

Store brede vinduer klædt med persienner giver det udvendige naturlige lys til at rejse ind og omfavne interiøret. Moderne belysningsarmaturer ansat i hele huset, mens forskellige størrelser malerier og billeder er blevet brugt til at klæde væggene. Vibrerende farvede pudebetræk er blevet suppleret med et elegant pelsområde tæppe for at give siddeområdet med en erklæring af stil og luksus. Stænk af grønt i køkkenet, spisestuen og soveværelset ved introduktion af små potteplanter er også værd at værdsætte, da det accentuerer området smukt. {Found on href = "http://www.stadshem.se/ViewAllImages .aspx? gid = OBJ24162_1099476168 "> stadshem}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar