Moderne Moderne Fleetwood Cocktailbord

I en anden af ​​vores artikler har vi præsenteret dig for et minimalistisk cocktailbord kaldet Cedric. Det var et smukt møbel med en geometrisk form og et moderne design. Denne gang er vi tilbage med endnu et cocktailborddesign. Denne ene hedder Fleetwood, og det er et lige så smukt møbel, men med et meget mere komplekst design.

Det er et meget smukt møbel med et komplekst men alsidigt design, der smukt kan integreres i ethvert rum. Det har et moderne design fra midten af ​​århundrede, og det er både stilfuldt og praktisk. Fleetwood-cocktailbordet er udformet med kolinfiner og paraffestoffer, og det har også en smuk tobakskvalitet. Den håndpåførte distressing giver den en vis vintage look.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne Cedric Cocktailbord
  • Bond cocktailbordet
  • Vintage Durham Cocktailbord

De overordnede dimensioner af dette smukke og noget kontrastfyldte cocktailbord er 56 "w 26" d 16 "h. Tilføj i stuen, og det vil se smukt uanset indretningen. Hvis du også vil tilføje nogle lignende møbler i dit hjem, kan du også vælge nogle varer fra samme samling som 1-skuffes sidebord, 3-skuffers sidebord, konsol eller matchende spejl. De alle deler lignende design, og de er fremstillet af de samme materialer og samme finish. De er alle moderne og smukke og de ville gøre en stor indretning til stuen. Også nogle af genstande fra denne samling kan også bruges i andre værelser som soveværelset. Tilgængelig for 1245 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar