Vintage Hotel i Bruxelles

Normalt er alle vintage ting værdsat og søgt, især i dag. Vintage Hotel i Bruxelles er ikke en undtagelse, på trods af at du forventer mange ting: tøj, genstande til at være vintage, men ikke et hotel. Vintage Hotel er beliggende på den berømte Avenue Louise i Bruxelles og er udtryk for moderne design i midten af ​​århundredet og er fyldt med de fineste godbidder fra den periode. Når du først indtaster dette hotel, er det umuligt ikke at bemærke designerens mening for detaljer, da det er overalt omkring.

Det bedste eksempel i denne henseende er repræsenteret af barhylderne. Vinduerne er gode og tilbyder et interessant perspektiv over det omkringliggende område, hvilket giver indtryk af et endnu bredere rum og lade lyset invadere hele rummet. I en generelt sort og hvid baggrund er det andres rolle at animere stedet for at bringe det til liv; Disse andre er møblerne, som de orange lænestole, blå stole, men især de genstande der står for kunst: malerierne på væggene, de farverige dekorative genstande. Dette vintagehotel blev designet af den berømte Michel Penneman.

MoreINSPIRATION
  • Eksklusivt Hotel i Bruxelles - Tenbosch House
  • Et unikt hotel i Bruxelles, der bruges til at være en kunstskole
  • Et bohemisk hotel inspireret af 19. århundrede skønhed

Det er den slags hotel, hvor hvert værelse har sin egen historie; du vil helt sikkert vende tilbage, takket være den varme og hyggelige atmosfære og det behagelige humør, der er skabt af moderne design fra midten af ​​århundredet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar