Moderne Eden Badeværelsesarmaturer af Bandini

Samlingen fra Bandini kaldet Eden vil ændre dit gamle badeværelse design til en futuristisk og moderne trend. Designet af italiensk designer Marco Pisati, er disse moderne badeværelsesindretninger projiceret med slanke linjer og en kølig krom finish. Brusehovedet brænder en generøs regndusj, og badekarets armatur med håndbruser ekko den samme moderne krumning, for et ensartet udseende i hele badeværelset.

Jeg kan godt lide det, når jeg ser enkle og moderne badeværelsesfunktioner. Det er et rum, der ikke kræver mange detaljer. Det skal primært fungere. Naturligvis kan det æstetiske aspekt ikke overses, så en kombination mellem de to er det perfekte valg. Og denne samling har det hele. Det er simpelt, meget funktionelt og det har et godt moderne udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne brusebadarmaturer, der falder ind i en klasse af deres egne
  • Onda badeværelse forfængelighed af Bandini
  • Moderne Brusesystem af Samo

Det eneste, jeg ikke rigtig kan lide, er bruserhovedet. Jeg tynder ikke det deler det samme design som alle andre funktioner. For mig ser det mere ud som en blomst, som kan være interessant, men ikke hvis det er lavet af stål og uden farve. Alle de andre stykker er så enkle, slanke og minimalistiske, og denne er ... anderledes. Jeg ville ikke inkludere det i samme samling som de andre elementer, der præsenteres her. Men generelt kan jeg virkelig godt lide denne samling. Som du kan se nærmere på, har det meget flotte buede linjer, der virkelig gør det smukt. En anden detalje: Du skal bede om en sagkyndiges hjælp når det kommer til at samle stykkerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar