Moderne Hus i Brasilien Re-Frames Dream Home Scenarios

Studio Guilherme Torres designet endnu et harmonisk moderne hus i Brasilien. Denne gang, i byen kaldes Londrina. Denne adskiller sig fra et luksuriøst sæt detaljer, der danner en rummelig samling af værelser. Fra det store sunkne boligareal til den detaljerede indretning i spisestuen, hjemmet kendt som PV House inspirerer ved hver tur.

Alt er struktureret og blødt lys filtreret gennem gardiner giver lysstyrke til en varm og indbydende stemning.

En visuel glæde var dette moderne hus i Brasilien forestillet til at underholde, ro og inspirere ejere og deres heldige gæster. En fastholdt farvepalet blev tonet op med omhyggeligt placerede rige farver og teksturer, der inviterer til at røre. En minimalistisk tilgang blev taget ved udformningen af ​​dette hjem. Alle elementer kommer sammen i et harmonisk indretning.

Hvert værelse design var forestillet til en funktion. Da de levende rum giver plads til underholdende, blev rummet udsmykket med et klaver. Dette giver elegance og skaber en lydforbindelse mellem åbne boligarealer. Det moderne bibliotek, den rummelige sofa og klaveret sørger for, at dit yndlingsrum hvor som helst er din egen stue.

Når vi går videre, finder vi en endnu mere inspirerende indstilling, der er forestillet for de private kvartaler. Det store soveværelse kombinerer naturlige farver og teksturer til at tilbyde en afslappende atmosfære at hvile, mens den organiserede walk-in-closet er kirsebær på toppen. Forestil dig at gøre din morgen rutine i denne samling af rummelige, kunstneriske, indbydende værelser. Tag et kig på badeværelset for at se, hvordan enkelhed og komfort kommer sammen i et sofistikeret design.

I billeder af Denilson Machado af MCA Estúdio nyder vi den rigdom af detaljer, som dette moderne hjem i Brasilien har at byde på. Ikke kun det, men vi har adgang til billedet, der bedst beskriver følelsen af ​​hele dette design. De sidste fotorammer i træet omgivelserne i et øjen-slik udendørs rum.

Måske kan du huske Studio Guilherme Torres 'originale avantgarde-design til en studielejlighed i Brasilien, GT House. Hvis ikke, vil du måske se mere af deres fantastiske arbejde.

Vi vil gerne vide, hvad du synes om dette moderne hjem i Brasilien, så giv en kommentar nedenfor og nyd det!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar