Moderne Køkken Vedhæng Belysning For En Trendy Appel

Når det er alt sagt og gjort, når du har valgt farven til væggene, er møblerne, apparaterne og alt, hvad der er tilbage i køkkenindretning, valg af tilbehør som belysningsarmaturer. Lyder let, men det er det ikke. Så for at gøre dit arbejde nemmere, giver vi dig en samling af smukke belysningsløsninger til moderne køkkener.

Det Firefly vedhæng lampe er et stilfuldt lysekrone-lignende stykke med et moderne industrielt design. Den har fem suspenderede glas glober, som du enten kan hænge i samme højde eller i forskellige højder bare for at blande det lidt op.

Tilføj lidt farve til dit køkken medAurora Moderne Pendant Lights. Skålformede vedhæng kommer i fire forskellige nuancer. Du kan hænge dem i forskellige højder og kombinere farverne, som du ønsker.

For moderne køkkener med rene geometriske design ville disse vedhængslister være en perfekt tilsætning. De er formet som terninger, og de efterligner de rene og skarpe linjer i resten af ​​køkkenet. De har også et veldefineret, men delikat design.

Hvis du foretrækker glatte, buede linjer, kig på disse kuppelformede vedhængslampe, der hedder Powell Street. De ville se godt ud over køkkenøen eller simpelthen i midten af ​​rummet.

Det Larmes teardrop vedhæng har et simpelt og yndefuldt design med rækker af klare, overdimensionerede tårer monteret på en krom lampeholder. Dråberne kan indstilles individuelt, så du kan tilpasse din vedhængslampe, som du ønsker.

Denne gruppe af fire vedhængslys blev designet af Tom Dixon hvem havde som inspiration indiske vandbærende fartøjer. Vedhængene kan bruges separat eller som et sæt så vælg dine favoritter og hæng dem i dit køkken. Deres sorte ydre kontraster med det varme, oransje interiør skaber et iøjnefaldende stykke. {Billede fra side}.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld krystal vedhængslampe
  • Tilføj karakter til dit køkken med industrielle vedhængslygter
  • Moderne vedhæng Belysning Valg, der fejrer stil

Designet af arkitekt Omer Arbel, denne lysekrone har 14 støbte glaskugler, der er individuelt hængt fra et enkelt loftsbaldakin. Hver sfære er håndlavet, og dette er alle unikke og lysekronen som helhed er et one-of-a-kind stykke.

Det PH Artiskok pendant lys har en række blade, der kan være lavet af kobber, rustfrit stål eller støbt stål på en forkromet stålramme. I alt er der 72 blade, der beskytter lyspærerne og reflekterer lyset og skaber en fantastisk stemning.

Minimalistisk endnu meget sofistikeret, den Drop 1 vedhæng har en delikat og elegant design, der gør den perfekt til enkle og moderne køkkener. Det supplerer indretningen uden at tilføje drama, men det lykkes at skille sig ud.

af Izumi Tanaka

Disse funky vedhæng lamper kaldet "Bluff City"Har et smukt industrielt udseende, og de er gode til at hænge over baren eller køkkenøen. De kan parres med en hvilken som helst farvepalet, og de kan enten blandes ind eller kontrast til indretningen. Under alle omstændigheder vil de helt sikkert afgive en erklæring.

af Susan Teare

Det her Globe vedhæng er et andet af de enkle tilbehør, der ser godt ud i moderne decors. Dens enkelhed gør det også muligt at være alsidigt, så du kan faktisk hænge i ethvert rum i huset, ikke nødvendigvis køkkenet.

af ChristianOth

Brug Bronx Bred Sort Vedhæng Lys som et enkelt accent stykke eller i sæt af tre eller fire for en fantastisk effekt. Det har en dobbeltkegleskærm fastgjort til en keglebaldakin med en sort ledning samt tekstureret bronzeforing på indersiden, hvilket giver det en varm glød.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar