Moderne tropisk design blandet med traditionelle thailandske elementer: Casas del Sol

Casas del Sol er et fantastisk designprojekt og et fascinerende tilbagetog, designet og ejet af Christina Saenz de Santamaria. Her er de oplysninger, hun sendte os: "Med et ønske om at tilbyde en forfriskende ny definition af luksusbungalowoplevelsen, har Casas del Sol officielt åbnet på øen Koh Tao, Thailand. Disse moderne villaer er skabt af den australske indretningsdesigner Christina Saenz de Santamaria, der har fået et nyt koncept kendt som 'Boutique Beach Chic', hvilket betyder diskret luksus i et moderne tropisk design, der fanger den sanseoplevende oplevelse af hav, sol og stjerner. Casas del Sol er fem individuelt designet strandvillaer, der tilbyder indkvartering med selvforplejning i en ideel beliggenhed på øen, som både er central og praktisk, men alligevel privat og rolig. Hver villa med to soveværelser tilbyder udsigt over det åbne hav, øen og solnedgange, og fire af de fem villaer har en privat swimmingpool på terrassen.

Det grundlæggende design af villaerne blev inspireret af det tropiske klima i Thailand, der blander både indendørs og udendørs miljøer sammen med brugen af ​​en udendørs terrasse og åben planløsning. Naturlig ventilation var et vigtigt element til afkøling i den tropiske varme med højt til loftet, vinduer og store terrassedøre. En stor stil indflydelse til villaerne var Middelhavskulturen på grund af villa ejerskab fra Spanien. De skarpe hvide vægge og brug af poleret beton er et direkte ekko af de moderniserede fincaer i de spanske baleariske øer. Der blev dog taget omhu for at indarbejde lokale thailandske elementer som fx træ detaljer og produkter. Desuden viser brugen af ​​støbte polerede betonelementer til elementer som sofabaser, sengebaser og våde områder at være nemme at rengøre overflader til lejeboliger. "Der er masser af smukke billeder for at blive inspireret af, så nyd!

Med et ønske om at tilbyde en forfriskende ny definition af luksus strand bungalow oplevelse, har Casas del Sol officielt åbnet på øen Koh Tao, Thailand. Disse moderne villaer er skabt af den australske indretningsdesigner Christina Saenz de Santamaria, der har fået et nyt koncept kendt som 'Boutique Beach Chic', hvilket betyder diskret luksus i et moderne tropisk design, der fanger den sanseoplevende oplevelse af hav, sol og stjerner.

Casas del Sol er fem individuelt designet strandvillaer, der tilbyder indkvartering med selvforplejning i en ideel beliggenhed på øen, som både er central og praktisk, men alligevel privat og rolig. Hver villa med to soveværelser tilbyder udsigt over det åbne hav, øen og solnedgange, og fire af de fem villaer har en privat swimmingpool på terrassen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar