Nespresso Lattissima Plus Capsule Kaffemaskine

Intet kan sammenlignes med en god kop kaffe om morgenen. Det er en fantastisk måde at starte din dag på. Det giver dig den energiforøgelse, du har brug for, og det hjælper dig også med at gøre overgangen fra det hyggelige soveværelse til kontoret. Derfor investerer i en god kaffemaskine er en god idé. Dette er Lattissima Plus, anden generation af kapsel kaffemaskiner skabt af DeLonghi.

Kaffemaskinen blev udviklet i samarbejde med Nespresso. Det endelige resultat var en kompakt og stilfuld kaffemaskine, der bruger DeLonghi-patenterede mælkeskumsystem. Lattissima Plus kapsel kaffemaskine indeholder også den optimerede dampstråle teknologi og det nye mælke / damp forhold, der skaber færre bobler. Det byder på lækker kaffe, og mælkens skumtæthed giver dig også mulighed for at nyde cremet cappuccino og latte macchiato.

MoreINSPIRATION
  • Gaggia Accademia espressomaskine
  • De'Longhi Intensa Espressomaskine
  • Kompakt AEG kaffemaskine

Kaffemaskinen bruger også den innovative 19-bar højtrykspumpe, der brygger hurtigere, samtidig med at den hjælper med at oprette den typiske italienske creme på espresso. Maskinen har en mælkekaraffe placeret foran. Det er aftageligt, og det kan nemt opbevares i køleskabet. Med 16 typer Nespresso-kapselpadser, termoblokvarmesystemet og One-Touch-funktionen er Lattissima Plus-kaffemaskinen det perfekte valg for alle, der ønsker at nyde lækker kaffe, espresso, cappuccino eller latte macchiato ved kun at trykke på en knap. Det tager kun 40 sekunder at forberede kaffen. Maskinen er også nem at rengøre. Det er kompakt, så det giver ikke meget plads og det har et simpelt design, der kommer i flere farvekombinationer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar